O profesoară de religie a dispărut cu banii elevilor strânşi pentru o tabără în Brașov. A adunat 35.000 de lei şi a anulat excursia

Last Updated on octombrie 17, 2024 O profesoară de religie a dispărut cu banii elevilor strânşi pentru o tabără în Brașov. A adunat 35.000 de lei şi a anulat excursia 1

Părinții de la Școala Gimnaziala nr. 8 din Constanța aduc acuzații grave unei profesoare care a adunat bani de la elevi pentru a merge într-o tabără de vară în județul Brașov, scrie Ziua de Constanța. Ei spun că profesoara ar fi cheltuit banii pe care copiii i-au dat pentru un sejur de cinci zile, pe Valea Prahovei. În total, peste 35.000 de lei.

Excursia nu a mai avut loc, iar familiile n-au mai primit înapoi niciun ban. Excursia a fost programată de către cadrul didactic fără implicarea școlii din Constanța unde preda, scrie Stirile Pro Tv.
Pentru excursie s-au înscris 20 de elevi, iar părinții au plătit pentru un loc 1.760 de lei, însă nu a mai avut loc, iar profesoara a motivat că pensiunea respectivă a fost închisă. Femeia le-a promis părinților că le va returna banii prin virament bancar, însă au trecut de atunci mai bine de 3 luni, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

După ce a adunat banii, doamna profesoară ne-a zis că plecarea se amână, deoarece pensiunea unde urma să plece cu elevii ar fi fost închisă din cauza unui caz de salmonella. Ne-a anunțat că ne va da banii înapoi. Ulterior, ne-a cerut un număr de cont bancar și ne-a transmis că va vira banii prin avocat, deoarece au apărut unele probleme. Până azi nu ne-a întors banii“, a povestit o mămică.

Femeia e de negasit, nu raspunde la telefon, iar acum este în concediu medical, timp de doua săptămâni, anunță Observator Tv.

Previous Story

(Video) „Alexandra” sapă două tuneluri feroviare prin munte, pe traseul Brașov-Sighișoara

Next Story

Restricții de circulație pe drumul spre Poiana Brașov pentru concurs de biciclete