Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian au fost găsiți. Unde s-ar afla

Last Updated on octombrie 17, 2024 Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian au fost găsiți. Unde s-ar afla 1

Copiii milionarului Adrian Marţian, dispăruţi de două zile, au fost găsiţi şi s-ar afla în prezent la tatăl lor. Antonio, Rania şi Raisa au dispărut, luni, din casa lor din Sântandrei, în care locuiau doar cu bona lor. În ultimele zile, poliţiştii i-au căutat inclusiv cu câini de urmă. Părinţii s-au despărţit şi se judecau acum pentru custodie.

În legătură cu cazul celor trei copii dispăruți din localitatea Simeria, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopții trecute, polițiștii au intrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a și semnalat dispariția celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) și au fost obținute informații cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor. În acest caz, continuam cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locației în care cei trei se afla alături de tatăl lor și a luării măsurilor care se impun, IPJ HUNEDOARA nu exclude niciun scenariu în acest moment și tratează cazul cu maximă prioritate“, declară autorităţile.

Într-o nouă filmarea controversată, milionarul apare alături de cei trei micuți care spun că sunt bine și sunt fericiți că s-au reîntâlnit cu tatăl lor.
Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele, inclusiv ca aceștia să fie luați de tatăl lor, care este acum în Spania, scrie Glasul Aradului.

Copil: Astăzi, 17 octombrie 2024, am ajuns la tati după atâta timp.
Adrian Martian: Cum a fost, măi puii lui tati?
Copil: Ne-a tot tot plimbat dintr-un loc în altul.
Atâta știm, că am ajuns la o mare. Erau disperați, toți vorbeau altă limbă. Noi nu am dormit deloc fiindcă te-am așteptat pe tine.

Copil: Am crezut că nu o să te mai vedem niciodată.
A.M.: Mii de kilometri, nu știți cât a umblat tati până a ajuns aici.
A.M.: Sunteți bine, îngerii lui tati? Sigur?
Copil: Da.
A.M.: Nu s-a întâmplat nimic cu voi?
Copil: Nu.

Fiul cel mare al omului de afaceri Adrian Marțian își bănuiește tatăl că a ‘orchestrat’ răpirea fraților săi vitregi
Adrian Marțian jr, fiul cel mare al omului de afaceri Adrian Marțian, își suspectează tatăl că ar fi orchestrat răpirea din Hunedoara a celor 3 copii dispăruți luni seară și dați în urmărire internațională.

A făcut o regie. Tot planul de dispariție a fost orchestrat de către el. Din câte îl cunoscc pe tatăl meu, am 34 de ani și am trăit jumătate din viață alături de el, când tata spune ceva este fix invers. Cred cert că ei nu au fost scoși din țară și cred că sunt în județul Cluj sau în Hunedoara, în zona asta”, a declarat Adrian Marțian Jr, joi, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Luni seară, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia a trei fraţi care erau în grija unei bone. Imediat poliţiştii s-au mobilizat şi au pornit în căutarea celor trei copii, scrie Stirile Pro Tv.

Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată. Poliţiştii analizează imaginile pentru a stabili veridicitatea lor şi pentru a identifica elemente care să îi ajute în găsirea copiilor şi audiază persoane care au informaţii despre acest caz.

15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, în mesajul video.

Previous Story

Brașov. Bilete la RATBV, pe modelul din Londra: îţi transformi propriul tău card bancar în abonament

Next Story

Doi polițiști au avut grijă de o fetiță de un an, după ce mama sa a fost implicată într-un accident rutier: „În mașină erau 3 femei”