Brașov. Se deschide Popeyes la Mall-ul AFI. „Prima persoană de pe covorul portocaliu primește Sandviș cu Pui Gratis timp de un an!”

Last Updated on octombrie 16, 2024 Brașov. Se deschide Popeyes la Mall-ul AFI. „Prima persoană de pe covorul portocaliu primește Sandviș cu Pui Gratis timp de un an!” 1

Lanțul american de restaurante fast-food Popeyes va deschide prima unitate din Brașov, în zona de food court din centrul comercial AFI.

Fondat în New Orleans, Louisiana, SUA, în 1972, Popeyes se distinge printr-un meniu în stil Louisiana Cajun, care include produse de pui condimentat, sandwich-uri cu pui, chicken tenders și alte rețete locale, scrie moneybuzz.ro.

Brașoveni, sunteți pregătiți să scriem împreună povestea Popeyes în orașul vostru?! 😍 Noi abia așteptăm să vă aducem savoarea rețetelor autentice din New Orleans.
Salvați data în calendar: 22 octombrie, începând cu ora 11:00 și alăturați-vă distracției din AFI Brașov.
Fiți pe fază, pentru că urmează o zi cu foaarte multe surprize!

🍗 Prima persoană de pe covorul portocaliu primește Sandviș cu Pui Gratis timp de un an! (3 sandvișuri/săptămână) *Vârsta minimă de participare: 16 ani.
🍗 A doua persoană de pe covorul portocaliu primește Sandviș cu Pui Gratis timp de 3 luni! (3 sandvișuri/săptămână) *Vârsta minimă de participare: 16 ani.

Brașov. Se deschide Popeyes la Mall-ul AFI. „Prima persoană de pe covorul portocaliu primește Sandviș cu Pui Gratis timp de un an!” 2

🍗 Primele 100 de persoane de la coadă vor primi gratuit celebrul nostru Sandviș cu Pui.
Și asta e doar începutul! Vei avea parte de muzică live, cadouri, jocuri, premii și multe alte surprize. Iar dacă vii îmbrăcat în portocaliu, șansele de a câștiga un premiu special cresc! 😉

Pentru un vibe de neuitat, vor fi alături de noi Georgescu și O Guriță Mică, alias celebrul That Andu, care vor aduce energia la maximum!
Hai cu noi să transformăm ziua de 22 octombrie într-un eveniment epic, plin de zâmbete și amintiri memorabile! 🎉” transmit cei de la Popeyes Romania.

Compania americană este prezentă în România din 2022, când a deschis prima unitate la București, în Băneasa Shopping City. Operează cinci restaurante în capitală și unul în provincie, în Argeș Mall Pitești.

În centrul comercial AFI Brașov, situat în centrul civic al orașului, sunt prezente toate brandurile fast-food internaționale care operează pe piața locală: Mc Donald’s, KFC, Taco Bell și Burger King.

Previous Story

Noua Dacia Bigster, lăudată de britanicii de la „Top Gear”: „Arată cu adevărat foarte bine”

Next Story

Brașov. Se deschide Popeyes la Mall-ul AFI, restaurant fast-food american