Brașov. Soțul și-a ucis soția. Paza blocului nu a putut interveni. Ce spun procurorii

Last Updated on octombrie 15, 2024 Brașov. Soțul și-a ucis soția. Paza blocului nu a putut interveni. Ce spun procurorii 1
(foto Radio Romania Brasov)

Procurorii au venit cu noi precizări după ce două persoane au fost găsite decedate într-un apartament din cartierul Avantgarden din Brașov. Vecinii au apelat prima dată la paza blocului.

La sosirea la fața locului, echipajele de intervenție au fost nevoite să forțeze ușa pentru a pătrunde în locuință. În interior, au fost descoperite corpurile neînsuflețite ale unui bărbat și ale unei femei, prezentând urme de violență.
Potrivit procurorului Adrian Radu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, prima ipoteză este că s-a produs o crimă urmată de sinucidere. Se pare că între soți ar fi existat o dispută violentă, iar arma crimei ar fi fost un cuțit găsit la fața locului.

În cursul zilei de ieri a fost în apel la 112 în jurul orei prânzului și echipele mixte de polițiști și echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului. A fost nevoie să forțeze ușa de la intrare pentru a pătrunde în locuință. Ce să știe este că în cursul acelei dimineți, până în ora prânzului, s-a auzit un zgomot în casă de către vecini.

Casa este un apartament într-un bloc de locuințe. S-a apelat la pază, paza nu a putut să pătrundă în locuință din cauză că asta era încuiată și ulterior s-a făcut apel la 112 pentru a viza organele de salvare și de poliție și cu ocazia pătrunderi în locuință a fost depistat corpul unei unui bărbat și al unei femei. Nu s-a putut face altceva decât să constate decesul” a declarat procurorul, citat brasovnet.ro.

Cu ocazia pătrunderii în locuință au fost depistate corpurile unui bărbat și al unei femei. S-a constatat decesul. Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane. Erau urmele evidente ale unei lupte între cele două persoane. Un cuțit din interiorul locuinței (n.r. a fost arma crimei). Principala ipoteză pe care mergem în clipa de față, având în vedere datele care s-au coroborat până în prezent, este aceea că soțul și-ar fi ucis soția și se pare că mobilul este gelozia”, a explicat prim-procurorul, potrivit mytex.ro.

„Se știe că de circa o lună nu se mai înțelegeau și că intenționa femeia să introducă divorț. Au fost mai multe lovituri de cuțit, nu știu să vă spun câte, în clipa de față are loc autopsia, a mai explicat prim-procurorul.

Previous Story

Un autobuz cu pasageri a ajuns în brazii din fața blocului, după ce un șofer i-a tăiat calea. 6 persoane au fost rănite

Next Story

Aeroportul Brașov. Fly Lili anunță o reducere de 20% la biletele de avion. Destinațiile propuse