Un autobuz cu pasageri a ajuns în brazii din fața blocului, după ce un șofer i-a tăiat calea. 6 persoane au fost rănite

Last Updated on octombrie 15, 2024 Un autobuz cu pasageri a ajuns în brazii din fața blocului, după ce un șofer i-a tăiat calea. 6 persoane au fost rănite 1

Un autobuz plin cu pasageri a izbit în plin o mașină, după ce un tânăr i-a tăiat calea. În urma impactului, șase oameni au fost răniți. Vehiculul a ajuns pe trotuar și s-a oprit la doi metri de un bloc.

Accidentul a avut loc pe o stradă din centrul orașului Reșița. Un tânăr de 27 de ani se afla la volanul autoturismului şi, potrivit primelor date, nu ar fi acordat prioritate mijlocului de transport în comun.
Maşina se afla pe o şosea cu sens unic. În paralel însă circula și autobuzul, pe şinele de tramvai. Într-o clipă de neatenție, tânărul a vrut să vireze stânga spre o străduță lăturalnică, scrie Stirile Pro Tv.

Vecină: “Am auzit bubuitură. Dar uitați-vă că nu sunt frânele pe jos. Deci, băiatul era acolo și a vrut să vireze stânga. Este în stare de șoc”.
Șoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a încercat să evite impactul, a tras stânga de volan, a ajuns pe trotuar și s-a oprit în câţiva brazi aflaţi în fața unui bloc.

Din fericire, nu era nimeni acolo în acele clipe.
Martor: “Eu am crezut că e în drum că eram în camera cealaltă și a dat în drum, că a dat tare. M-am uitat pe geam, am văzut autobuzul în brazi, aici și ieșea lumea din el.”

TIR încărcat cu oi, răsturnat pe DN 13, între Braşov şi Mureş
Un camion încărcat cu ovine s-a răsturnat marți dimineață pe Drumul Național 13, între Brașov și Târgu Mureș, în apropierea localității Vânători, județul Mureș, provocând blocarea unei benzi de circulație, scrie brasov.net.

Incidentul a avut loc la kilometrul 106+850, sensul de mers către Brașov fiind complet blocat. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, un pasager aflat în camion a fost rănit ușor, iar o parte din animalele transportate au ajuns pe șosea și în zonele adiacente.

„În urma accidentului, un pasager din autotren a suferit răni ușoare, iar mai multe ovine se află pe carosabil şi în proximitatea acestuia”, arată sursa citată.

Previous Story

Imagini cu primul tren chinezesc care va circula pe ruta Brașov-Constanța, surprins în probe la Predeal

Next Story

Brașov. Soțul și-a ucis soția. Paza blocului nu a putut interveni. Ce spun procurorii