Cei 3 copii ai unui milionar, dați în urmărire naţională după ce au dispărut de acasă. Milionarul are interdicție să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri

Last Updated on octombrie 15, 2024 Cei 3 copii ai unui milionar, dați în urmărire naţională după ce au dispărut de acasă. Milionarul are interdicție să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri 1

Milionarul Adrian Marțian a anunțat dispariția celor trei copii ai săi la Poliție, după ce bona i-a spus că minorii nu se mai află la domiciliul lor. Nu se cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcați cei trei copii în momentul plecării.

Copiii sunt în custodia statului, după ce ambii ambii părinți au fost decăzuți din drepturile lor de către instanță, scrie Cotidianul de Hunedoara.  „La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, MARȚIAN RANIA ADRIANA, în vârstă de 11 ani, MARȚIAN ANTONIO ADRIAN, în vârstă de 9 ani și MARȚIAN RAISA ANTONIA, în vârstă de 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Minorii au următoarele semnalmente, conform RTV:
Marțian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
Marțian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălțime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă (foto central).
Marțian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălțime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

Nu se cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcați cei trei copii în momentul plecării.

Polițiștii desfășoară activități investigative și de căutare, pentru a-i găsi pe minori, care au fost dați în urmărire națională. Persoanele care au date despre locul în care s-ar putea afla copiii sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Părinții celor trei copii, Adrian și Roxana Marțian sunt în război total, de mai mult timp, principala dispută fiind custodia micuților. În urma unor procese din instanță, ambii părinți au pierdut custodia copiilor, tatăl lor având interdicție să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri.

Previous Story

Brașov. Pere gratis pentru șoferii de pe DN73, blocați în trafic. Laura: „Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească gratis”

Next Story

Ion Țiriac prins de poliție cu 340 km/h: „Atât timp cât drumul e drept, zbori! Zbori!”