Brașov. Cine erau cei doi soți găsiți decedați în apartament. Prima ipoteză a polițiștilor

Last Updated on octombrie 15, 2024 Brașov. Cine erau cei doi soți găsiți decedați în apartament. Prima ipoteză a polițiștilor 1

Luni după-amiază, un echipaj de poliţie a fost chemat de urgență pentru că într-un apartament din Brașov pentru că se auzeau zgomote suspecte.  Dinăuntru se auzeau țipete, înjurături și o femeie care strigă după ajutor, conform Stirile Pro Tv.

Poliţiştii, ajutaţi de un echipaj al inspectoratului pentru Situații de Urgență, au pătruns în forță, în locuință. Au găsit două cadavre: cel al unui bărbat de 57 de ani și al soției sale, de 50 de ani.
Într-o criză de nervi, bărbatul nu s-a mai putut controla şi şi-a ucis partenera de viaţă, scrie Observator Tv. Vecinii sunt şocaţi pentru că cei doi păreau o familie normală.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului, la rândul lor, au cerut ajutorul pompierilor pentru că nu reuşeau să pătrundă în apartament. După ce au spart uşa, forţele de ordine au făcut descoperirea macabră, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva. Cei doi erau deja morţi.

Vecin: Nu ştiu nimic, doar că erau oameni paşnici, fără scandal, fără nimic.
R: Dar aţi auzit gălăgie?
Vecin: Vecina de la parter, de pe partea celaltă, a auzit când a strigat: „Ajutor! Etajul 1.“

Bărbatul lucra într-un centru din Poiana Braşov care se ocupa cu închirierea bicicletelor vara şi a schiurilor iarna. Cei doi erau căsătoriţi de trei ani, iar femeia îl ajuta. Deocamdată, nu se ştie din ce cauză s-a petrecut dubla nenorocire.

Previous Story

Brașov. Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, deschis şi în noaptea de Revelion

Next Story

Brașov. „Spitalul mobil”, care oferă consultații gratuite, la Sala Sporturilor, vizitat de oficiali