Brașov. Ce spune soția bărbatului ucis de un subaltern pentru că nu i-a dat o zi liberă

Last Updated on octombrie 14, 2024 Brașov. Ce spune soția bărbatului ucis de un subaltern pentru că nu i-a dat o zi liberă 1

Soția bărbatului ucis de un angajat a povestit pentru Pro Tv cum a avut loc agresiunea, de la domiciliul victimei, în Zărnești – jud. Brașov.

El a ieșit la poartă, a deschis poarta, a dat noroc cu el. I-a dat cu o bâtă în cap, aici a căzut jos. Erau doi. Aici a fost toată chestia, aici sub leagănul asta s-a apărat”, a explicat femeia, conform mytex.ro.
Soțul ei, șef de tură, ar fi fost agresat fizic din cauza unei neînțelegeri legate de serviciu. În fapt, anchetatorii au informat că suspectul în vârstă de 47 de ani a mers la locuința victimei pentru a-i cere un schimb de tură sau o zi liberă, dar ar fi fost refuzat și atunci l-ar fi lovit pe șeful său.

Timp de câteva zile, victima s-a simțit rău din cauza loviturilor și a mers la control la doctor, dar cadrele medicale i-au spus că nu are leziuni interne. Ulterior, el a decedat, iar medicul legist a stabilit o legătură între agresiune și deces. În scurt timp s-a stins. Raportul medico-legal a relevat atât urmările imediate și specifice unei agresiuni, cât și problemele medicale ale victimei (ar fi suferit de un anevrism) și s-a stabilit că decesul s-a produs din cauza unei leziuni fine pe aortă care nu a fost relevată de CT și că între agresiune și deces există un raport de cauzalitate.

„Inclusiv vineri trebuia să aibă investigații, la care eu l-am găsit joi noaptea mort în casă”, a spus soția bărbatului decedat, care lucra de 18 ani la firma de pază.
Suspectul a fost arestat preventiv sub acuzația de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Previous Story

Refuzat de Brașov, Ion Țiriac construiește în Bacău: „E o proprietate acolo pe care o tândălim de 40 de ani şi nu ştim ce facem cu ea”

Next Story

Încă două zile libere de Revelion, se va merge la muncă abia miercuri, 8 ianuarie. Cine nu poate avea liber