Brașoveanul Ion Țiriac, despre internarea într-un spital din Viena: „Am stat jumătate de oră în frig și gata, am luat-o”

Last Updated on octombrie 13, 2024 Brașoveanul Ion Țiriac, despre internarea într-un spital din Viena: „Am stat jumătate de oră în frig și gata, am luat-o” 1

Brașoveanul Ion Țiriac (79 de ani) a dezvăluit că s-a confruntat recent cu probleme de sănătate și că a fost internat într-un spital din Viena.

Deși fiul său Alexandru spunea că nu e nimic adevărat, ba chiar că tatăl său e ”sănătos, muncește, e la București”, Ion Țiriac a recunoscut că a răcit serios, așa cum dezvăluise Ilie Năstase, în cele 30 de minute cât a așteptat mașina după ce a asistat la inaugurarea unei săli polivalente de la Munchen.
Totul costă, nu știu de unde știți voi cu Viena, vă felicit, securitatea văd că încă funcționează. Totul costă. Am fost invitat să văd noua sală a lui Red Bull, au făcut deschiderea, meciul ăla superb de baschet, Real Madrid cu Bayern Munchen.

Am văzut ceva ce m-a lăsat pe spate. Sunt 10.000 de locuri, dar mult mai mare lateral decât crede lumea. Și o mică sumă de 300 de milioane plătită pentru cele 10.000 de locuri. Superb făcută.

Când am ieșit afară, din păcate era prima dată, mașina n-a putut să vină, am stat jumătate de oră în frig și gata, am luat-o. Mie mereu îmi trece, dar acum nu știu de câte ori”, a spus Ion Țiriac, citat de Digi Sport.

Despre retragerea lui Rafael Nadal: „Băi, Rafa, totul are un sfârșit”
Ion Țiriac și-a făcut timp și pentru retragerea lui Rafael Nadal (38 de ani). După ce i-a trimis o scrisoare „Regelui zgurii”, cel mai bogat român a reacționat din nou la anunțul ibericului, care va juca ultima dată tenis la finala Cupei Davis de luna viitoare.

Nu am primit vestea asta acum, eu știam de vreo doi ani. Ba mai mult, la un moment dat i-am spus Băi Rafa, totul are un sfârșit. Depinde numai de tine, nu trebuie să te gândești că ești în top. Tu ești unic, o faci când crezi tu . Dar vezi că vrea capul, dacă mai vor și picioarele și corpul e altă treabă.

Pentru mine, Rafael Nadal rămâne un om deosebit. Un sportiv care nu are naționalitate, a devenit un cetățean al lumii cu mult timp înainte. O să mă duc să îl văd la această Cupă Davis, indiferent dacă joacă sau nu. M-ar interesa să stau un pic de vorbă cu el să văd ce are în cap pentru viața care îl așteaptă.

Acum îi începe viața. Până acum, de la 13 ani nu a avut viață. A avut o pasiune care l-a costat 8-10 ore pe zi și trebuia să știe ce voia poimâine. Cum am spus, atât timp cât esti un sportiv, te iubește toată lumea. Dacă începând de mâine, de mai și respectă, ai făcut bingo. Ai făcut și Harvard, și Stanford, și Ministerul de Externe, oriunde, ce vrei.

Nadal ar fi un antrenor extraordinar. Sper să nu se apuce de treaba asta, ar fi prea măruntă pentru el. Poate să facă ce vrea. A făcut multe lucruri pentru copii și asta mă încântă”, a declarat Ion Țiriac, citat de Fanatik.

Previous Story

Brașov. Un bărbat și-a omorât șeful pentru că nu a vrut să-i dea o zi liberă

Next Story

Meseria cu salarii de peste 2.000 de euro, pentru care Victoria a venit din Italia. Cursul durează doar o lună