Brașov. Salariul pe care îl primește un casier de la Mega Image

Last Updated on octombrie 11, 2024 Brașov. Salariul pe care îl primește un casier de la Mega Image 1

Mega Image continuă să facă angajări, pentru magazinele existente dar și pentru cele care se deschid. Salariile diferă în funcție de postul ocupat și de orașul și chiar zona în care este amplasat magazinul.

Cauți un loc de muncă? Mega Image face angajări. În funcție de orașul în care este situat magazinul salariile oferite diferă. În orașe mici avem salarii mai mici, iar în marile orașe salariile sunt mult mai atractive.

De exemplu, un casier cu puțină experiență în domeniu primește aproximativ 2.500 de lei salariu la care se adaugă bonuri de masă. Potrivit platformei e-jobs, pentru posturile de lucrător comerical/casier salariile sunt cuprinse între 2.400 și 2800 lei net / lună la Constanța. În schimb, la Brașov salariile pentru același post sunt cuprinse între 2500 – 3200 lei net / lună, scrie money.ro.

Tot în Brașov, un asistent manager câștigă lunar 3.500 lei net, conform RTV.
Salariile la Mega Image au crescut față de anii precedenți. Același lucrător comercial care în 2022 primea un salariu de 2.100 lei la care se adăugau un bonus de 400 de lei și tichete de masă de 360 de lei, câștigă acum 2.500 lei plus bonusuri și bonuri de masă.

Târguri de joburi cu angajări puține. La Brașov doar 7 doritori au semnat contracte. Ce îi nemulțumește la oferte
Cei care și-au terminat studiile și vor să se angajeze au avut zilele acestea o oportunitate: în mai multe orașe din țară s-au desfășurat târguri de joburi pentru absolvenți.

La Brașov a fost coadă, de dimineață, în fața Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Oamenii au așteptat aproape o oră și au intrat pe rând ca să discute cu angajatorii, conform Stirile Pro Tv
Tânăr: „E multă lume, eu sunt 324 pe bonul de ordine, deci extrem de multă lume”.
Deși târgul se adresa, în principal, celor care au absolvit recent liceul sau facultatea, locuri de muncă erau pentru toată lumea. Iar experiența – apreciată.

Tânăr: „Am vrut să văd dacă se oferă și posturi pentru cei fără experiență momentan. Am primit în schimb niște sfaturi foarte bune despre internshipuri”.

Cele mai multe joburi din Brașov sunt în industrie, iar angajatorii n-au prea multe pretenții.
Mădălina Ignat, inspector resurse umane: „Să fie tânăr, să îi placă mașinile, că, na pentru doamne cumva activitatea fizică e mai grea, dar pentru băieți, partea de recepție marfă, pregătire comenzi pentru livrare”.

Doritorii de joburi, nemulțumiți de salariul minim pe economie
Salariul oferit pornește însă de la minimul pe economie, iar oamenii vor mai mult.
Angajator: La această bursă pentru locuri de muncă rămân doar locurile care nu sunt ocupate și nu sunt căutate.
Reporter: Și este greu să găsiți ceea ce vă doriți.
Angajator: Da, bineînțeles.
Tânăr: Mi-am luat pliante, acum le rumeg acasă, să vedem unde aș putea să merg.

Previous Story

Raliu Livada Poștei – Poiana Brașov. Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă. Autobzuele RATBV nu vor circula spre Poiană, timp de mai multe ore

Next Story

Brașov. Un nou filmuleț lămurește cum s-a produs accidentul de lângă Piața Sfatului