Raliu Livada Poștei – Poiana Brașov. Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă. Autobzuele RATBV nu vor circula spre Poiană, timp de mai multe ore

Last Updated on octombrie 11, 2024 Raliu Livada Poștei - Poiana Brașov. Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă. Autobzuele RATBV nu vor circula spre Poiană, timp de mai multe ore 1

La final de săptămână va avea loc în Poiana Brașov ultima etapă a sezonului Trofeului Național Masters de Viteză în Coastă. Trofeul Poiana Brașov reunește 100 de piloți din țară și este organizat de ACS AMC Racing, reprezentat de Mihai Leu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Acest eveniment este așteptat cu mult interes atât de sportivi, cât și de public, care va avea parte de un adevărat spectacol de viteză și măiestrie auto.

Piloții se vor întrece pe un traseu lung de 5 km, în încercarea de a cuceri titlul suprem al competiției, iar Parcul de service va fi amenajat în Livada Poștei, loc deja tradițional, ales pentru a oferi spectatorilor și echipelor un spațiu familiar și prietenos pentru pregătirea vehiculelor de concurs, scrie brasov.net.

Conform programului competiției, sâmbătă, la ora 09:15 se vor desfășura cele două manșe de recunoaștere, urmate de două manșe de antrenamente cronometrate. Duminică, acțiunea continuă de la ora 08:30, când se vor desfășura alte două manșe de recunoaștere, urmate de două manșe de concurs. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, imediat după încheierea manșelor de concurs.

De asemenea, la start vor fi prezenți și piloții Dacia Revival, cu 5 ani de prezență continuă în peisajul automobilistic românesc. Cătălin Petroșanu (Dacia 1610i Gr. Evo), Alexandru Cosmoiu (Dacia 1300 Gr. Evo), Robert Adam (Dacia Sport Gr. Evo), Valentin Nemțanu (Dacia 1310 Gr.1), Lucian Răduț (Dacia Nova Gr. Ev) și Andrei Rotaru (Dacia 1300 Gr.1) sunt piloții care au confirmat prezența la etapa de sub Tâmpa.

Autobuzele RATBV nu vor circula sâmbătă și duminică, timp de mai multe ore, spre Poiana Brașov
RATBV va suspenda sâmbătă și duminică, respectiv în zilele de 12 și 13 octombrie 2024, timp de câteva ore, circulația autobuzelor de pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov. Măsura este determinată de desfășurarea la sfârșitul acestei săptămâni, pe Drumul Poienii (DN 1E), a unei competiții auto, respectiv Trofeul CNVC Master Brașov 2024, anunță Biz Brasov.

Astfel, sâmbătă, 12 octombrie a.c., între orele 08.30 și 13.00, respectiv 14.00 și 18.30, circulația autobuzelor de pe linia 20 va fi oprită. Ultimele plecări din ambele capete de linie se vor efectua dimineața la orele 08.00, iar la prânz se vor efectua plecări din ambele capete la orele 13.00 și 13.30, urmând ca de la orele 18.30 circulația să revină la programul obișnuit.

De asemenea, nici duminică, între orele 08.30 și 12.00, respectiv 13.00 și 18.30, autobuzele nu vor circula pe traseul spre stațiune. Ultimele plecări din ambele capete de linie se vor efectua dimineața la orele 08.00, iar la prânz se vor efectua plecări din ambele capete la orele 12.00 și 12.30, urmând ca de la orele 18.30 circulația să revină la programul obișnuit.

Previous Story

Tinerii se lasă greu duși de acasă. Fetele pleacă primele, băieții stau cu părinții chiar și la 30 de ani