Brașov. Bărbatul care a căzut în fața unei mașini s-a împiedicat din cauza unei dale lipsă, în Piața Sfatului

Last Updated on octombrie 10, 2024 Brașov. Bărbatul care a căzut în fața unei mașini s-a împiedicat din cauza unei dale lipsă, în Piața Sfatului 1

Un turist străin era să moară ieri în Piața Sfatului din cauza unei dale lipsă pe trotuar, în Piața Sfatului. Acesta a căzut în stradă, în faţa unei maşini aflate în mers. Şoferiţa de la volan şi-a riscat viaţa ca să îl salveze şi şi-a distrus automobilul.

O cameră de supraveghere arată că turistul străin a fost în mare pericol. Roata maşinii a trecut la doar câţiva centimetri de el. În schimb, şoferul din maşina de pe contrasens a avut de suferit. “S-a auzit o bubuitură, am ieşit, am înţeles că a căzut un domn pe carosabil. Era speriat, într-adevăr”, a declarat un martor. “Am avut o ezitare, dar după m-am dus şi l-am scos pe domnul din Audi. L-am văzut că era deja rănit la mână şi la cap”, a spus o martoră.

Turistul străin a fost ajutat de un echipaj medical să îşi revină din şoc. Bărbatul şi-a dat seama, apoi, că s-a împiedicat din cauza unei dale lipsă de pe trotuar. “O mică neatenţie, să calci greşit şi te duci direct în stradă”, spune un bărbat. “Nu se repară, nu se asfaltează. Ca în tot oraşul. Mai multă atenţie din partea Primăriei”, adaugă alt bărbat.

“Este în aproape tot centrul istoric pavaj, tocmai de aceea pe tot parcursul anului executăm lucrări de întreţinere. Se va interveni şi în Piaţa Sfatului acolo unde lipsesc dalele!”, explică Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov pentru Observator Tv.

Şoferiţa care a provocat accidentul în încercarea de a-i salva viaţa turistului este anchetată de poliţişti. Femeia a suferit un atac de panică în momentul în care agenţii au venit la faţa locului.

Poliția Rutieră a demarat o anchetă și urmează să stabilească condițiile în care accidentul a avut loc, precum si vinovăția producerii acestuia, scrie Monitorul Expres.

Previous Story

Brașoveanul Ion Țiriac a fost internat în spital, la Viena. Ilie Năstase explică de ce

Next Story

Șoferul de 85 de ani, filmat când conducea pe contrasens, prins de polițiști. Amendă de 3.000 de lei