Bani mai mulți pentru sticlele reciclate. Un supermarket a mărit recompensa cu 40%. Primești 70 de bani în loc de 50

Last Updated on octombrie 10, 2024 Bani mai mulți pentru sticlele reciclate. Un supermarket a mărit recompensa cu 40%. Primești 70 de bani în loc de 50 1

Carrefour îți ia ambalajele de acasă, Auchan te premiază cu 40% dacă duci ambalajele la ei. Cu condiții, pentru ambele supermarketuri.

Auchan crește valoarea garanției pentru ambalajele reciclate în perioada 9-15 octombrie. Astfel, clienții vor primi 70 de bani pe ambalajul reciclat, în loc de 50 de bani. Atenție, de această ofertă beneficiază doar clienții fideli.

În următoarea săptămână cei care reciclează ambalajele SGR la Auchan vor primi mai mulți bani. Campania se adresează exclusiv clienților fideli, deoarece bonusul va intra pe cardul de fidelitate. Asta înseamnă că se va oferi suma standard de 50 de bani per ambalaj plus 20 de bani pe cardul de fidelitate, scrie RTV.

Auchan nu e singurul retailer care vine cu oferte pentru clienții care reciclează ambalajele cu sigla SGR. Bringo și Carrefour au lansat un parteneriat pentru colectarea ambalajelor cu garanție din Sistemul Garanție Returnare la comenzile plasate din hipermarketurile Carrefour.

– Înainte de a plasa o comandă online la Carrefour prin Bringo, trebuie selectat în aplicația Bringo numărul de ambalaje cu garanție pe care doriți să le returnați (maximum 20).

– Ambalajele trebuie strânse într-o sacoșă sau sac, consumatorii trebuie doar sa împartă ambalajele în două categorii: plastic și metal/ sticlă.

– La livrarea comenzii online de la Carrefour prin Bringo, licratorul Bringo va prelua ambalajele pentru returnare.

– După preluarea ambalajelor, garanția va fi returnată sub forma unui voucher în contul Bringo. Suma poate fi folosită la următoarele comenzi la Carrefour prin Bringo și are o valabilitate de 12 luni, scrie newsweek.ro.

Sistemul Garanție Returnare a pornit la 30 noiembrie 2023, iar de atunci au fost returnate în total 1,87 miliarde de ambalaje, dintre care 533 de milioane au fost returnate în august (creștere de 20% față de iulie). Rata de colectare în luna august a fost de 76% la plastic, 82% la metal și 77% la sticlă.

Românii au dus în august, în medie, 17 milioane de ambalaje pe zi a automate, în timp ce la jumătatea lui iunie media zilnică era de 10 milioane de ambalaje. Spre comparație, în luna mai au fost duse la automate cam 8 milioane de ambalaje pe zi, conform hotnews.ro.

Luna trecută comercianții au pus pe piață 682 de milioane de ambalaje, conform datelor RetuRO.

Din decembrie anul trecut până la final de august au fost predate de RetuRO către reciclatori 109.000 de tone de ambalaje. La stațiile de reciclare au intrat peste un miliard de ambalaje în nouă luni.

Previous Story

O femeie a născut în gară, ajutată de polițiști. Un polițist a rămas cu aceasta pentru a o liniști, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape

Next Story

Brașov. Primăria nu mai dă drumul la alte semafoare după ce șoferii care au blocat intersecțiile au dat vina pe semafoare