Cum au reușit o mamă și fiica ei de 5 ani să se salveze, după ce mașina a căzut în groapa apărută în stradă

Last Updated on octombrie 9, 2024 Cum au reușit o mamă și fiica ei de 5 ani să se salveze, după ce mașina a căzut în groapa apărută în stradă 1

O mamă şi copilul ei de 5 ani au trecut pe lângă moarte după ce maşina lor a căzut brusc într-o groapă uriaşă. Asfaltul ar fi cedat sub greutatea unei autoutilitare care venise să ridice gunoiul.

Femeia care deține autoturismul care a căzut în groapă și copilul acesteia, în vârstă de cinci ani, au suferit doar leziuni ușoare. Au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat să fie transportați la spital.

Viorel Bățică, director tehnic firmă de salubrizare, pentru Antena 3:Mașina care aparține firmei noastre de salubrizare a venit să ridice deșeurile de la aceste firme care sunt în această incintă. Din partea opusă a venit o doamnă să-și aducă copilul la grădiniță, iar în timpul ăsta s-a surpat strada. Șoferul era în cabină și doamna a ajuns în groapă. A fost foarte curajoasă, a ieșit pe portieră, s-a dus în spate, șoferul meu a ajutat-o, a scos întâi copilul și apoi pe ea.”

De asemenea, șoferul mașinii de gunoi, care a fost foarte aproape de a ajunge în aceeași groapă, este bine, în afara oricărui pericol. El a reușit să se autoevacueze.

Un șofer a căzut cu mașina de pe pasajul Lujerului
Brigada Rutieră a fost sesizată, miercuri, prin apel la 112, cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din Sectorul 6, unde conducătorul unui autovehicul, după ce a ieşit din parcarea centrului comercial Plaza România, a pătruns pe spaţiul verde şi a lovit gardul de protecţie al Pasajului Lujerului, după care s-a răsturnat pe plafon, scrie Observator.

Cum au reușit o mamă și fiica ei de 5 ani să se salveze, după ce mașina a căzut în groapa apărută în stradă 2

“În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Vezi și
Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Previous Story

Brașov. Un bătrân a căzut în fața unei mașini, lângă Piața Sfatului. Șoferița a virat brusc și a lovit o altă mașină

Next Story

„Rovinieta de Brașov”. Șoferii nu par deloc încântați: „Eu dacă plătesc taxă de autorizație de intrate în oraș, crește rezistența drumului? Nu. Banii se duc unde?”