Bebeluș de 4 luni, blocat în mașină. Părinții nu au lăsat pompierii să spargă autoturismul

Last Updated on octombrie 9, 2024 Bebeluș de 4 luni, blocat în mașină. Părinții nu au lăsat pompierii să spargă autoturismul 1

Pompierii au stat și s-au uitat la un bebeluș de 4 luni, blocat în mașină, pentru că părinții nu au fost de acord să spargă un geam sau  să forţeze portiera pentru a scoate copilul.

Tatăl fetiţei a mers 16 kilometri să aducă cheia de rezervă a maşinii, timp în care bebeluşul a stat închis în autoturism. Echipajele de intervenție, care erau pregătite cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, au monitorizat permanent starea copilului.

În această dimineaţă, printr-un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că, o fetiţă în vârstă de patru luni a rămas blocată în interiorul unui autoturism, aflat în parcarea Spitalului de Urgenţă din Petroşani. În cel mai scurt timp, pompierii s-au deplasat spre locul indicat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Hunedoara, conform Antena 3.

Potrivit sursei citate, la faţa locului, cei doi părinţi ai minorei au refuzat forţarea portierei autovehiculului.

„Tatăl fetiţei s-a deplasat la domiciliu pentru a aduce cheia de rezervă a maşinii, timp în care, pompierii au monitorizat permanent starea copilului, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia ar fi impus acest lucru”, a mai precizat ISU Hunedoara, potrivit Stirile Pro Tv.

Femeie căzută într-o râpă, salvată de pompieri!
Salvare persoană căzută într-o râpă adâncă de cca. 4m cu traumatism membru inferior în localitatea Voloiac, Mehedinți.
„Pompierii mehedințeni au intervenit pentru salvarea unei femei în vârstă de 47 de ani căzută într-o râpă adâncă de cca. 4m (cu traumatism la membrul inferior) a fost scoasă din râpă și predată echipajului SMURD pentru transport la spital”, transmite asingorj.ro.

Bebeluș de 4 luni, blocat în mașină. Părinții nu au lăsat pompierii să spargă autoturismul 2

Previous Story

Brașov. Două mașini lovite lângă Piața Sfatului

Next Story

Brașov. Un bătrân a căzut în fața unei mașini, lângă Piața Sfatului. Șoferița a virat brusc și a lovit o altă mașină