O femeie a născut în gară, ajutată de polițiști. Un polițist a rămas cu aceasta pentru a o liniști, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape

Last Updated on octombrie 10, 2024 O femeie a născut în gară, ajutată de polițiști. Un polițist a rămas cu aceasta pentru a o liniști, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape 1

O femeie a născut un băiețel perfect sănătos în gară, ajutată de polițiștii chemați prin 112. Un polițist a rămas cu aceasta pentru a o liniști, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit și echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie să ducă procesul la final.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au început să caute și, pe peronul 6, au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume, scrie Observator.

Un apel la 112 a anunţat că o femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord era pe punctul de a naşte. Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume. Un poliţist a rămas cu aceasta pentru a o linişti, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit şi echipajele medicale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiş.

Nou-născutul a primit nota 10 la naștere. Are o înălțime de 52 de cm și o greutate de 3,4 kg. Mama și copilul au fost transportați apoi la Maternitatea „Odobescu”, iar polițiștii au venit în vizită mai târziu pentru a se interesa de starea copilului.

„Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”, a mai transmis IPJ Timiş, conform Digi 24.

Previous Story

Doi morţi, doi răniți după ce un BMW şi un Duster s-au lovit pe DN 64

Next Story

Bani mai mulți pentru sticlele reciclate. Un supermarket a mărit recompensa cu 40%. Primești 70 de bani în loc de 50