Brașov. Două mașini lovite lângă Piața Sfatului

Last Updated on octombrie 9, 2024 Brașov. Două mașini lovite lângă Piața Sfatului 1

Circulația auto a fost blocată în această după-amiază pe strada Mureșenilor din Brașov, lângă Piața Sfatului, în urma unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma coliziunii dintre acestea, o persoană, aflată într-unul dintre vehicule, beneficiază de sprijin medical de specialitate.
La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere, urmând ca cercetările pe care polițiștii le vor finaliza, să stabilească condițiile în care accidentul a avut loc, precum si vinovăția producerii acestuia, scrie Biz Brasov.

Circulația va fi reluată imediat după finalizarea activităților desfășurate la fața locului și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Brașov. Două mașini lovite lângă Piața Sfatului 2
(foto Transilvania365.ro)

Accident cu două victime pe DN 1, între Braşov şi Ploieşti. Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, evenimentul s-a produs pe sensul de mers Braşov către Bucureşti, fiind implicate un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani şi un altul condus de un bărbat de 32 de ani, scrie Agerpres.

“În urma impactului celor două, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani, precum şi vătămarea corporală a conducătorului auto de 32 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma impactului, conducătorul auto de 26 de ani ar fi fugit de la faţa locului, părăsind autoturismul”, precizează sursa citată.

La acest moment, traficul este îngreunat pe sensul de mers Braşov către Bucureşti.

Previous Story

O mama și copilul ei de 5 ani se aflau lângă mașina care a căzut într-o groapă, după ce o stradă s-a surpat