O mama și copilul ei de 5 ani se aflau lângă mașina care a căzut într-o groapă, după ce o stradă s-a surpat

Last Updated on octombrie 9, 2024 O mama și copilul ei de 5 ani se aflau lângă mașina care a căzut într-o groapă, după ce o stradă s-a surpat 1

O mama și copilul ei de 5 ani se aflau lângă mașina care a căzut într-o groapă, după ce o stradă s-a surpat. Din primele verificări ale Poliției a reieșit faptul că mașina se afla staționată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

„Menționăm faptul că, proprietarul mașinii, o femeie în vârstă de 43 de ani și copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului. În acest moment activitățile sunt în dinamică”, transmit autoritățile, conform Stirile Pro Tv.

La fața locului au fost trimise și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, reprezentanți ai Serviciului Disciplină în Construcții Sector 6 București, dar și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 și un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.
O mama și copilul ei de 5 ani se aflau lângă mașina care a căzut într-o groapă, după ce o stradă s-a surpat 2

O mama și copilul ei de 5 ani se aflau lângă mașina care a căzut într-o groapă, după ce o stradă s-a surpat 3

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secția 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, scrie Observator Tv.

Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățământ. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de ’89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete. Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul”, a transmis Primăria Sectorului 6 într-un comunicat, conform Antena 3

Previous Story

Apa a ajuns mai scumpă decât berea. „Apa minerala a ajuns, din păcate, un adevărat lux, fiind vândută la preţ de băutura răcoritoare”

Next Story

Brașov. Două mașini lovite lângă Piața Sfatului