Șoferul de 85 de ani, filmat când conducea pe contrasens, prins de polițiști. Amendă de 3.000 de lei

Last Updated on octombrie 10, 2024 Șoferul de 85 de ani, filmat când conducea pe contrasens, prins de polițiști. Amendă de 3.000 de lei 1

Un bărbat de 85 de ani a fost filmat când circula cu maşina pe contrasens pe Autostrada A7. Imaginile au apărut online, şoferul fiind identificat de poliţişti.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au identificat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, un bărbat de 85 de ani, din judeţul Neamţ, care la data de 06 octombrie a.c., a fost surprins conducând un autoturism, pe autostrada A7 din municipiul Bacău, contrar sensului de circulaţie”, a anunţat, IPJ Bacău, conform Stirile Pro Tv.

Totodată, poliţiştii au luat măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de circulaţie pe drumurile publice pentru 120 de zile, eliberând dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

Trotinetist lovit în Brașov
Un conducător de trotinetă a fost lovit de o maşină marţi, 8 octombrie, în cursul serii, pe bulevardul Saturn din Braşov, în zona Bisericii de la Micşunica. Trotinetistul era în timpul serviciului, echipamentul acestuia arătând că ar fi vorba de un curier Tazz, scrie bzb.ro.

Șoferul de 85 de ani, filmat când conducea pe contrasens, prins de polițiști. Amendă de 3.000 de lei 2

Martorii au sunat la 112, bărbatul părând a fi destul de grav rănit, pentru că a rămas inert la locul accidentului. Echipaje de la SMURD şI Poliţie au fost mobilizate din dispecerat la faţa locului.

Previous Story

Brașov. Bărbatul care a căzut în fața unei mașini s-a împiedicat din cauza unei dale lipsă, în Piața Sfatului

Next Story

Brașov. Stadiul lucrărilor la Magistrala de cale ferată M300 Brașov-Apața