Brașoveanul Marian Olaianos revine la TVR, după scandalul cu amanta. El trebuie să primească toate salariile restante

Last Updated on octombrie 9, 2024 Brașoveanul Marian Olaianos revine la TVR, după scandalul cu amanta. El trebuie să primească toate salariile restante 1

Jurnalistul brașovean Marian Olaianos, concediat în martie 2023 de la TVR, a câştigat procesul în care a dat în judecată televiziunea publică. Decizia este definitivă, potrivit conform informațiilor disponibile pe portalul instanțelor de judecată.

Marian Olaianos a câștigat și în apel procesul cu Televiziunea Română, care l-a concediat în urma scandalului cu iz amoros avut cu colega Nadine Vlădescu. Comentatorul sportiv brașovean avusese câștig de cauză și în luna martie, în primă instanță.
„Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, a susținut, printre altele, Nadine Vlădescu în fața membrilor Comisiei de Cercetare din TVR, în timp ce Marian Olaianos a reclamat că a fost hărțuit sexual, potrivit Hotnews.

Sursa citată a punctat că, în urma deciziei Curții de Apel, Marian Olaianos trebuie să fie reîncadrat pe post de TVR și să-i fie achitate salariile pe care nu le-a primit în aproape 2 ani de zile.
În locul concedierii, lui Olaianos îi va fi aplicată o amendă de 10% din salariul său pe 3 luni, conform sentinței

Reacția comentatorului și a jurnalistei Ramona Săseanu
După victoria din instanță, jurnalistul a publicat un citat pe contul său de Facebook: „Fericiți cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura”.

Jurnalista și fosta șefă a TVR, Ramona Săseanu, a publicat un mesaj pe Facebook, după victoria în instanță a lui Olaianos. Aceasta a calificat concedierea comentatorului drept „o mizerie” și a declarat că este „fericită că s-a făcut o parte din dreptate”.

I-am fost alături lui Marian Olaianos în permanență și am plătit pentru asta. Adică, și pentru asta. Ca Producător General, am refuzat să semnez eliminarea lui din echipa pentru Qatar. Concedierea lui a fost o mizerie și nu am ezitat să afirm asta. Acum, pur și simplu sunt fericită că s-a făcut o parte din dreptate și că Marian a câștigat procesul și se va întoarce în TVR.

Cealaltă parte a dreptății constă în tragerea la răspundere a celor vinovați de această concediere abuzivă care a creat TVR-ului un prejudiciu nu doar de imagine, ci și financiar. Un prejudiciu cu mai multe zerouri. Dreptatea învinge întotdeauna! Bravo, Marian!!!”, se arată în postarea publicată pe Facebook de Ramona Săseanu, conform Libertatea.

Previous Story

Brașov. Crăciun cu ciocolata Dubai. Dorian Lungu, proprietarul Luado Chocolate: „Vom vedea tot felul de produse cu numele de Dubai, de la torturi și înghețată, la prăjituri și deserturi”

Next Story

Locurile unde un şniţel este 2 lei, iar supa 1 leu. „Meniurile au fost făcute în colaborare și cu nutriționiști”