Primești garanția de 50 de bani. Ambalaje colectate direct de acasă pentru cei care fac comenzi online de la un anumit supermarket

Last Updated on octombrie 8, 2024 Primești garanția de 50 de bani. Ambalaje colectate direct de acasă pentru cei care fac comenzi online de la un anumit supermarket 1

Bringo și Carrefour au intrat în parteneriat pentru colectarea ambalajelor cu garanție din Sistemul Garanție – Returnare la comenzile plasate din hipermarketurile Carrefour. Parteneriatul asigură cumpărături responsabile și duce mai departe seria de progrese în segmentul e-grocery ale celor două companii.

Această nouă funcție le permite utilizatorilor să returneze sticlele și dozele pentru reciclare mult mai ușor: clienții oferă ambalajele goale direct livratorului, la următoarea comandă. De asemenea, utilizatorii își recuperează garanția de 50 de bani pentru fiecare ambalaj returnat, pe care o pot folosi la următoarea comandă din Carrefour. Nu mai este necesar să ajungă la magazin pentru a face parte din Hora Reciclării; doar predau ambalajele cu garanție shopperului personal Bringo.

„Inovația reprezintă fundația Bringo și modul prin care ne asigurăm că misiunea noastră este îndeplinită – înțelegerea și acomodarea nevoilor utilizatorilor noștri. De la lansarea companiei, prima din țară care oferă serviciul de shopping delivery, la Bringo Mall, care schimbă felul în care românii cumpără online și până la acest nou proiect alături de Carrefour, care le facilitează clienților aderarea la SGR, un proiect ambițios și atât de important pentru viitorul nostru, al tuturor, toți acești pași subliniază angajamentul Bringo”, a declarat Florina Dobre, CEO Bringo.

Clienții pot returna cu ușurință ambalajele cu garanție atunci când fac cumpărături prin Bringo de la Carrefour. Procesul este simplu și eficient:
1. Selectare Ambalaje: Înainte de a plasa comanda, trebuie selectat în aplicația Bringo numărul de ambalaje cu garanție pe care dorești să le returnezi (maximum 20 de ambalaje).

2. Pregătire: Ambalajele trebuie strânse într-o sacoșă sau sac, consumatorii trebuie doar să împartă ambalajele în două categorii: plastic și metal/ sticlă.
3. Predare Ambalaje: La livrarea comenzii, personal shopperul Bringo va prelua ambalajele pentru returnare.

4. Recuperare Garanție: După preluarea ambalajelor, garanția va fi returnată sub forma unui voucher în contul Bringo.
5. Utilizare Voucher: Voucherul poate fi folosit la următoarele comenzi prin Bringo din Carrefour, având o valabilitate de 12 luni.

Previous Story

Doi copii şi părinţii lor şi-au pierdut viaţa într-un incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încarcat