Doi copii şi părinţii lor şi-au pierdut viaţa într-un incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încarcat

Last Updated on octombrie 8, 2024 Doi copii şi părinţii lor şi-au pierdut viaţa într-un incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încarcat 1

O familie întreagă a murit, în urma unui incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încărcat, arată Digi 24. Bateria vehiculului a explodat, iar ulterior locuința a fost cuprinsă de flăcări.

Din păcate, cei doi copii și părinții lor, care locuiau în apartament, nu au avut nicio șansă de supraviețuire. Focul s-a propagat rapid și întreaga casă a fost înghițită de flăcări.

Explozia a provocat un incendiu care s-a extins cu repeziciune, iar victimele nu au reușit să iasă din locuință, deoarece ferestrele casei erau blindate cu gratii, fiind un obicei în Spania să se pună gratii la geamuri de când s-au înmulțit jafurile, iar cetățenii au hotărât să își pună astfel de protecții la geamuri.

Nu este singurul incident de acest fel, produs în Spania, din cauza trotinetelor electrice. Cinci incendii, în care oamenii au fost răniți, au fost raportate în 2024. Unul dintre acestea a avut loc cu o săptămână în urmă, în Valencia. 11 persoane au suferit răni, după un incendiu izbucnit tot de la o trotinetă electrică, scrie Fanatik.

Tânăr de 24 de ani, reținut după ce a lovit cu duba un bărbat pe trotinetă în Sectorul 1, apoi a plecat
Un tânăr de 24 de ani a fost reținut după ce a provocat un accident rutier, apoi a plecat. El este cercetat pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

De fapt, vineri, în jurul orei 06.40, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe o arteră de circulație din sectorul 1, a avut loc un accident rutier.
În urma investigațiilor, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 24 de ani a condus o autoutilitară, iar pe bd. Ion Mihalache a accidentat un bărbat care se deplasa cu trotineta electrică.

După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei s-a oprit inițial la fața locului, iar după ce victima a fost preluată de echipajul SMURD, acesta și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de 39 de ani, care a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Având în vedere activitățile desfășurate de către polițiștii Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuți, conducătorul autovehiculului a fost identificat și depistat. În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul autovehiculului, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, în vederea dispunerii unei măsuri preventive privative de libertate”, transmite sâmbătă Brigada Rutieră, conform Observator.

Previous Story

Un șofer și-a spart singur mașina și i-a furat piesele, apoi a mers să reclame totul la poliție

Next Story

Primești garanția de 50 de bani. Ambalaje colectate direct de acasă pentru cei care fac comenzi online de la un anumit supermarket