O șoferiță a mers cu spatele, 5 persoane au ajuns la spital. Șofer microbuz: „Am ricoșat în mașina cealaltă și mașina a lovit persoanele alea”

Last Updated on octombrie 7, 2024 O șoferiță a mers cu spatele, 5 persoane au ajuns la spital. Șofer microbuz: „Am ricoșat în mașina cealaltă și mașina a lovit persoanele alea” 1

Cinci persoane au fost rănite, după ce un microbuz a intrat într-o mașină care nu s-ar fi asigurat la ieșirea de pe un podeț.
În impact, vehiculul cu patru muncitori la bord ar fi ricoșat într-un alt autoturism. Acesta din urmă a lovit doi soți aflați pe marginea drumului.

Scenele șocante s-au petrecut în localitatea Țicleni, Gorj, chiar în fața casei unei doctorițe de 53 de ani, medic anestezist la Spitalul din Târgu Jiu. Femeia tocmai ce-și îngropase socrul, iar, după înmormântare și-a condus două dintre prietene la mașină.
Șoferița a încercat să iasă cu spatele de pe un podeț, însă nu s-ar fi asigurat. În acel moment, pe drum venea un microbuz în care erau patru muncitori.

Constantin Tănăsoiu, șofer microbuz, pentru Stirile Pro Tv: „A intrat direct în mine, se vede partea față. Am ricoșat în mașina cealaltă și mașina a lovit persoanele alea”.

Doctorița era pe margine împreună cu soțul, un bărbat de 53 de ani. În momentul impactului, se pregăteau să intre în casă, spun martorii. Nu au mai putut scăpa la timp.

Localnic: „Bărbatul ei a apucat să intre mai mult și ea a rămas mai la capul podului. A lovit-o mașina și a aruncat-o”.
Vecin: „Dânsa a fost cel mai grav rănită și a fost prinsă între mașini și gard acolo sau poartă”.
Imediat, oamenii aflați în curte, dar și vecinii au ieșit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. La fața locului au sosit și salvatorii.

Localnică: „Ea aici, jos, și bărbatul ei mai încolo. Pe ea au resuscitat-o, și-a revenit, dar nu știu ce are”.
Localnic: „Bietul om, asta îi mai trebuie. Băgă pe taică-su în pământ și acum asta la spital”.

Cei doi soți au fost transportați la spital, alături de femeile din vehicul și un pasager din microbuz. Colegii doctoriței se luptă acum pentru viața ei.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt l SJU Târgu Jiu: „Este în stare foarte gravă, din cauza traumatismelor suferite. A fost stabilizată în UPU și va fi transferată către un spital din capitală”.

Un microbuz s-a izbit de mașina condusă de un șofer de 25 de ani. Trei persoane, încarcerate
Accident violent în Bihor! Un microbuz în care se aflau şoferul şi șapte pasageri s-a izbit violent de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje medicale. În momentul sosirii salvatorilor, în maşina grav avariată se aflau trei persoane rănite şi incarcerate, printre care şi o tânără de 17 ani, conform Observator.

Şi șase persoane din microbuz au suferit răni. Toate victimele au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii încearcă acum să afle cum s-a petrecut mai exact accidentul.

Previous Story

Un copil de 11 ani a murit. Tatăl lui, care era la volan, îl luase în cabină să îi arate cum conduce TIR-ul

Next Story

Incendiu Brașov. 16 familii au ajuns în stradă după ce flăcările le-au distrus apartamentele