Cicolata Dubai, și la Brașov. Dorian Lungu: „Avem listă de așteptare si se dă pe sub mână. Exact ca în comunism sau chiar mai rău. Cu aproape oricine vorbesc, vrea Dubai”

Last Updated on octombrie 7, 2024 Cicolata Dubai, și la Brașov. Dorian Lungu: „Avem listă de așteptare si se dă pe sub mână. Exact ca în comunism sau chiar mai rău. Cu aproape oricine vorbesc, vrea Dubai” 1

Patronul Luado, Dorian Lungu, este unul care prepară ciocalata Dubai la firma sa. Preţul ciocolatei Dubai porneşte la Brașov de la 20 de lei şi poate ajunge până la 200 de lei, în funcţie de gramaj și de modul în care a fost realizată, conform Radio România Brașov.

Astăzi simt că este perioada mea de glorie! Pentru că am acces la ciocolata Dubai by Luado. Nu este postare publicitară, dar chiar avem listă de așteptare si se dă pe sub mână. Exact ca în comunism sau chiar mai rău. Cu aproape oricine vorbesc, vrea Dubai… Să nu credeți că nu ne place să facem Dubai.

Suntem o comunitate destul de mare azi și suntem foarte atenți la ce vă doriți. Nu suflăm contra vântului și ne bucurăm cum se cuvine că apreciați calitatea pe care o livrăm, fie ea și în Dubai. Tot pentru că suntem într-o comunitate cu care rezonăm, nu profităm ca să punem prețuri crescute pentru că «se cere» sau să scădem calitatea pentru că «merge și așa». Totuși, am niște principii iar noi ne numim Luado”, a declarat Dorian Lungu, potrivit mytex.ro.

Cicolata Dubai, și la Brașov. Dorian Lungu: „Avem listă de așteptare si se dă pe sub mână. Exact ca în comunism sau chiar mai rău. Cu aproape oricine vorbesc, vrea Dubai” 2

El a mai relatat, în spirit de glumă: „Vă rog să îmi spuneți cine face cozonac Dubai, amandină Dubai, găluște cu prune Dubai, gelato Dubai, eventual sarmale Dubai. Să mă înscriu din timp, că mintenaș vine Crăciunul…”.

De ce costă atât de mult ciocolata Dubai
Faimoasa ciocolată Dubai ajunge la prețul de aproximativ 70 de dirhami, circa 90 de lei pentru 400 de grame.

În primul rând pentru că ingredientele de baza ale rețetei sunt de calitate și au prețuri de pornire mari. Fisticul, ingredientul din compoziție, este scump, la fel și ciocolata de bază, și atunci prețul per produs este mai ridicat față de o ciocolată simplă. Bineînțeles, pentru prețul ciocolatei Dubai, și faptul că a devenit atât de faimoasă rețeta într-un timp scurt a contat.

În prezent, și eu fac această rețetă. Cererea a fost și încă este foarte mare pentru acest produs și am decis să reinterpretez rețeta, însă sub forma unor bomboane, praline, mai mici, cu umplutură de fistic și cataif”, a transmis Marinel Bejan, primul ciocolatier român care a ajuns în finala World Chocolate Masters, conform Digi 24.

Previous Story

Familie găsită asfixiată în apartament, tocmai venise din Spania ca să meargă la o nuntă

Next Story

O tânără de 27 de ani a făcut infarct şi a murit la serviciu. Leşinase mai devreme, dar nu a fost lăsată să plece de șefi