Două femei au ajuns la spital după ce s-au ciocnit în incinta unui magazin

Last Updated on octombrie 5, 2024 Două femei au ajuns la spital după ce s-au ciocnit în incinta unui magazin 1

Două femei au fost transportate ieri la spital după ce s-au lovit într-un magazin Profi. Este vorba de o femeie în vârstă de 63 de ani și o alta în vârstă de 87 de ani, care s-au ciocnit în timp ce se aflau în interiorului magazinului.

E încă neclar cum s-a petrecut incidentul, dar imaginile înregistrate pe camerele de supraveghere din interior vor lămuri totul. O variantă ar fi că una dintre femei s-ar fi împiedicat și a căzut peste cealaltă, dar existau martori care afirmau că femeia care a venit peste cea de a doua ar fi fost împinsă de o a treia persoană.

Cert este că ambele femei au suferit leziuni, iar după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului au fost transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Clinic Suceava pentru îngrijiri de specialitate, scrie Monitorul de Suceava.

Auchan: pate cu bacterii
ANSVSA anunţă că reţeua Auchan recheamă produsul „Pouce pate cu ficat de pui 100g” din lotul 08042027, cu termen de expirare 08.04.2027. Motivul retragerii este prezenţa de bacterii mezofile aerobe şi anaerobe.
Pateul de ficat a fost vândut în magazine din Bucureşti, Bacău, Maramureş, Braşov, Constanţa, Cluj, Dolj, Hunedoara, Galaţi, Iaşi, Bihor, Argeş, Prahova, Sibiu, Suceava, Satu Mare, Mureş, Timiş şi Ilfov.

„Este afectat doar lotul 08042027 cu termen de expirare 08.04.2027, celelalte loturi nu sunt afectate. Persoanele care au achiziționat produsele de mai jos sunt rugate să nu le consume, să le returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestora.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară”, a transmis, joi, 3 octombrie, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, cu privire la această situație, conform Fanatik.

Previous Story

Un hoț a pătruns într-o casă, a întins rufele, a făcut curăţenie şi a pregătit cina. A lăsat un mesaj: „Nu-ți face griji, fii fericită, mănâncă”

Next Story

Doi tineri au murit după ce mașina lor a intrat într-un stâlp. Urmele de frână măsoară 60 de metri