Trei răniți, după ce o şoferiţă de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu

Last Updated on octombrie 4, 2024 Trei răniți, după ce o şoferiţă de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu 1

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani au fost răniţi, vineri dimineaţa, în urma unui accident rutier înregistrat într-un sens giratoriu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea (IPJ), autoturismul în care se aflau cei trei tineri era condus de o fată, în vârstă de 21 de ani, care nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un sens giratoriu, scrie Observator Tv.

În urma evenimentului, toţi cei trei pasageri au fost răniţi, iar pentru unul dintre ei, tânăra şoferiţă, pompierii au intervenit pentru scoaterea din autoturism.
Cele trei persoane au fost transportate la spital. “În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a anunţat IPJ.

Trei răniți, după ce o şoferiţă de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu 2

Trei răniți, după ce o şoferiţă de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu 3

Trei răniți, după ce o şoferiţă de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu 4

Potrivit sursei, conducătoarea auto a fost testată pentru alcool şi droguri, iar rezultatul a fost negativ.

O femeie a fost rănită după ce maşina în care se afla s-a răsturnată
O femeie a fost rănită în noaptea de joi spre vineri la ieşirea din cartierul Miceşti către localitatea Şard din judeţul Alba, unde autoturismul în care aceasta se afla s-a răsturnat, rămânând blocat pe o parte, scrie Ziarul Unirea.

Trei răniți, după ce o şoferiţă de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu 5

Pana la sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului persoană a fost extrasă din autoturism de către cetățeni și predată echipajului SAJ pentru evaluarea medicală.

Previous Story

Brașov. A murit eleva care s-a precipitat de la etajul 6 al unui bloc

Next Story

Brașov. 12.000 de euro, un loc în parcarea „cu lift”