Brașov. A murit eleva care s-a precipitat de la etajul 6 al unui bloc

Last Updated on octombrie 4, 2024 Brașov. A murit eleva care s-a precipitat de la etajul 6 al unui bloc 1

Eleva se afla la secția de terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Brașov din noaptea de 23 spre 24 septembrie, unde a ajuns în stare critică, având un traumatism cranio-cerebral sever, anunță Radio Romania Brașov.

Elevă în clasa a IX-a la un liceu din Brașov, fata a fost inițial dată dispărută de familie luni, 23 septembrie. Potrivit anunțului Poliției Brașov din seara respectivă, tânăra ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, din municipiul Brașov, în jurul orei 19.30, fără a se cunoaşte destinaţia.

Câteva ore mai târziu, ea a fost găsită grav rănită, în fața unui bloc în care se pare că locuia o prietenă de-a victimei. Împrejurările în care s-a produs nenorocirea nu ne-au fost aduse la cunoștință de către autoritățile care anchetează cazul.

Un echipaj al SMURD a intervenit, în cursul nopţii de luni spre marţi, în cazul unei adolescente care s-a precipitat de etaj”, a precizat la acel moment purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, lt.col. Ciprian Sfreja, conform Monitorul Expres.

Previous Story

Brașov. Mașină răsturnată, alte 6 lovite, în Centrul Civic

Next Story

Trei răniți, după ce o şoferiţă de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu