Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina chiar în curtea părinților. Se întorcea de la petrecerea de ziua lui

Last Updated on octombrie 3, 2024 Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina chiar în curtea părinților. Se întorcea de la petrecerea de ziua lui 1

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina chiar în curtea părinţilor lui. Băiatul și-a găsit sfârșitul în timp ce se întorcea acasă, de la petrecerea de ziua lui.

Alerta a fost dată azi noapte, în jurul orei 3.45. Un apel la 112 anunța că în comuna Ștefești, Prahova, s-a produs un grav accident rutier. Imediat, polițiștii din Slănic au mers la fața locului și, în urma verificărilor, au stabilit că un tânăr în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 216 A, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile, anunță Observator.

În zadar au încercat medicii sosiți la fața locului să îl resusciteze. Din păcate nu a mai răspuns manevrelor, iar salvatorii au fost nevoiți să declare decesul.
“În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care se afla singur în autoturism la momentul impactului. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina chiar în curtea părinților. Se întorcea de la petrecerea de ziua lui 2 Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina chiar în curtea părinților. Se întorcea de la petrecerea de ziua lui 3 Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina chiar în curtea părinților. Se întorcea de la petrecerea de ziua lui 4

Pentru că fusese ziua lui naștere, tânărul de 28 de ani a mers să petreacă alături de câțiva prieteni. La întoarcerea spre casă, însă, băiatul ar fi apăsat prea tare pedala de accelerație, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-o curte de pe marginea drumului. Ca un scenariu fatidic, locuința era chiar a părinților lui, care au ieșit și l-au văzut prins între fiarele contorsionate.

Un mort şi trei răniţi după un accident cu două camioane şi o maşină pe autostrada A1
Un bărbat a decedat şi trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs, miercuri, pe autostrada A1, în zona Aeroportului Arad.

În urma accidentului, au rezultat patru victime, dintre care una rămasă încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autocamion, însă din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani. Celelalte trei victime, stabile, conştiente şi cooperante, au fost asistate la locul evenimentului de către echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare“, arată ISU, potrivit Agerpres.ro.

Previous Story

Brașov -București, Brașov – Cluj. 37 de trenuri electrice vor intra în circulație începând din noiembrie în toată țara

Next Story

Dublarea drumului Braşov – Cristian, s-a ajuns la asfaltare. „Constructorul lucrează la aşternerea primelor straturi de asfalt”