Brașov. Se construiește un cartier cu plajă, blocuri cu 11 etaje, bazin în aer liber, jacuzzi

Last Updated on octombrie 3, 2024 Brașov. Se construiește un cartier cu plajă, blocuri cu 11 etaje, bazin în aer liber, jacuzzi 1
(foto arhiva)

Modernizarea străzii Narciselor deblochează proiecte imobiliare. Vor fi construite blocuri cu 11 etaje, dar şi un bazin în aer liber cu plajă. entru un astfel de proiect imobiliar a fost depusă deja cererea de avizare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov, instituţie care urmează să emită decizia de încadrare.

Dezvoltarea imobiliară va fi realizată de SC Lempes View Imobiliare SRL, care va construi 10 clădiri, una dintre ele urmând a avea destinaţia de centru multifuncţional cu spaţii comerciale, zone de relaxare (SPA, fitness, bazin în aer liber, plajă, jacuzzi), scrie bzb.ro. De asemenea, în zonă se vor construi 6 blocuri cu regim de înălţime demisol – parter – 8 etaje plus etaj tehnic, în care se vor amenaja 352 de apartamente cu 2,3 sau 4 camere.

Alte 3 blocuri ce se vor construi în zonă vor avea regim de înălţime demisol – parter – 11 etaje plus etaj tehnic, urmând ca în acestea să se amenajeze 414 spaţii locative.
La demisolul celor 9 blocuri se vor amenaja locuri de parcare.
Circulaţia în acest cartier se va face pe drumuri cu lăţimea de 5 – 7 m, iar accesul în zona rezidenţială se va face pe strada Narciselor.

Prețurile chiriilor din Braşov s-au majorat cu 17% în septembrie 2024 comparativ cu anul trecut
Cele mai mari creșteri au fost pentru garsoniere (+17%), urmate de apartamentele cu două camere, care au înregistrat o creștere de 10% și de apartamentele cu trei camere care au avut o majorare de 2%. În luna septembrie, chiria medie pentru o garsonieră a fost de 350 euro/lună, pentru un apartament cu două camere de 529 euro/lună, iar pentru un apartament cu trei camere de 608 euro/lună, conform brasov.net.

Previous Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache: „Inițiativa PNL de eliminare a impozitului pentru pensiile sub 3.000 lei este în vigoare!”

Next Story

Brașov. Urmează semaforizarea sensurilor giratorii. Primăria a pornit semafoarele de la mai multe treceri de pietoni