Brașov. Kaufland mai deschide un magazin. Va avea parcare cu barieră. A obținut avizul de mediu

Last Updated on octombrie 2, 2024 Brașov. Kaufland mai deschide un magazin. Va avea parcare cu barieră. A obținut avizul de mediu 1

Kaufland continuă extinderea la Brașov, a obținut avizul de mediu pentru un nou magazin. Într-una din ședințele comisiei de specialitate din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov de luna trecută a fost analizată solicitarea West Garden Brașov cu privire la amenajarea acestui magazin, în baza preverilor Planului Urbanistic Zonal aprobat de către Consiliul Local în decembrie 2022. Proiectul a obținut aviz pozitiv de la Mediu, aceasta fiind una dintre etapele premergătoare obținerii autorizației de construire.

În cadrul noului ansamblu rezidențial West Garden Brașov, proiectat în proximitatea cartierului Avantgarden pe strada Institutului, este prevăzută și construcția unui hipermarket Kaufland, scrie Biz Brasov.
Magazinul ar urma să fie ridicat pe o parcelă de teren de la intersecția străzii Institutului cu zona de acces spre Avantgarden și are prevăzută și amenajarea unei zone exterioare de grill, precum și a unor bazine pentru rezervă de apă în caz de incendiu și de retenție.

În ceea ce privește accesul, cei de la Kaufland vor să restricționeze circulația în parcare prin montarea unor bariere, ținând cont că zona rezidențială este destul de aglomerată și parcarea pentru clienți s-ar putea transforma într-una „de reședință”.

Kaufland oferă un pachet salarial atrăgător. Angajații pot câștiga un salariu brut de 6.400 de lei, care se traduce într-un venit net de aproximativ 3.750 de lei, la care se adaugă bonuri de masă și asigurare medicală privată, scrie playtech.ro. Cei care lucrează în ture de noapte sau în weekenduri beneficiază de sporuri suplimentare, ceea ce le poate crește semnificativ veniturile lunare angajaților.

Printre beneficiile oferite de Kaufland se numără și un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, creșteri salariale anuale și 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului. Pe lângă aceste avantaje, angajații au posibilitatea de a beneficia de bonusuri de performanță și alte stimulente financiare.

Previous Story

Schaeffler a finalizat fuziunea cu Vitesco. Angajații din Brașov așteaptă să vadă câți vor fi dați afară. Momentan, sute de angajați au fost trimiși în șomaj tehnic

Next Story

Un șofer fără permis a murit după ce a lovit o conductă de gaz, s-a înfipt cu mașina într-un gard și a rămas cu roțile în sus