Accident Brașov. Un șofer a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR

Last Updated on septembrie 27, 2024 Accident Brașov. Un șofer a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR 1

Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, a ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul.

La locul incidentului sunt direcționate echipaje de poliție urmând a se efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și stabilirea cauzei în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor.
Circulația va fi reluată, în scurt timp, după finalizarea activităților specifice de cercetare la fața locului”, au transmis polițiștii brașoveni, conform Biz Brașov.

Accident Brașov. Un șofer a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR 2

Un bărbat de 37 de ani din Sibiu a murit, după ce a intrat cu mașina într-o remorcă parcată în apropierea drumului
Un bărbat de 37 de ani a murit, miercuri seara, după ce mașina pe care o conducea în Sibiu a lovit o semiremorcă parcată în apropierea drumului, anunță Observator Tv.

Accident Brașov. Un șofer a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR 3

Un bărbat de 37 de ani din Sibiu a murit, după ce a intrat cu mașina într-o remorcă parcată în apropierea drumului – Shutterstock
Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit miercuri seară, în urma unui accident deosebit de grav, produs pe strada Podului din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări efectuate polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea mașina dinspre Calea Gușteriței spre DJ 106, un sibian în vârstă de 37 de ani, aflat singur în mașină, a ieșit în afara drumului și a intrat sub remorca unui TIR parcat pe maginea străzii.

Previous Story

Brașov. Elevi luați la palme în autobuz pentru că nu au oferit locul celor în vârstă: „Atât eu cat si colegii mei, am fost agresați de către 3 oameni mai in vârstă”

Next Story

Brașov. Cod portocaliu de ploi torențiale. Cantităţile de apă vor fi de 25…40 l/mp şi local de peste 50 l/mp