Brașov. Elevi luați la palme în autobuz pentru că nu au oferit locul celor în vârstă: „Atât eu cat si colegii mei, am fost agresați de către 3 oameni mai in vârstă”

Last Updated on septembrie 27, 2024 Brașov. Elevi luați la palme în autobuz pentru că nu au oferit locul celor în vârstă: „Atât eu cat si colegii mei, am fost agresați de către 3 oameni mai in vârstă” 1

Elevii din Brașov nu obișnuiesc să ofere locurile din autobuz celor în vârstă. Dimineața și la prânz, autobuzele sunt pline de elevi care nici nu se sinchisesc să se ridice chiar dacă lângă ei sunt femei în vârstă și abia se țin de bare. Nici la femei cu copii mici nu au oferit locul.

Din păcate, nervii au cedat și s-ar fi ajuns chiar la violență. Un elev clasa a 12-a reclamă pe Facebook că elevii au fost luați la palme în autobuz pentru că nu s-au ridicat să ofere locul celor în vârstă.

Sunt elev in clasa a 12-a (…) astazi in drum spre scoala am intampinat un eveniment nu tocmai placut. Atat eu cat si colegii mei, am fost agresati de catre 3 oameni mai in varsta. Unul dintre ei era in stare de ebrietate si au inceput sa se lege de copiii din autobuz care stateau jos, venind cu argumentul ca niciun copil din autobuz nu are cei 7 ani de acasa (nu era nici o persoana varstnica care statea in picioare) iar apoi au degenerat lucrurile, cei 3 indivizi s-au ridicat de pe locuri si au inceput sa impinga si sa imparta pumni, palme si picioare catre elevi.

Nu e tocmai normal ce se intampla, suntem in 2024 si elevii nu mai sunt in siguranta in drum spre scoala? Politia a  ajuns la locul faptei, au facut poze la buletine si au plecat , nu prea pareau interesanti de evenimentul urat de care niste copii au avut parte” a scrie elevul pe Facebook.

RATBV 24: mai multe autobuze pentru Noaptea Cercetătorilor
Asociaţia Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Braşov a aprobat suplimentarea capacităţii de transport pentru vineri, 27 septembrie, între orele 16.00 şi 21.00, pe linia 24, Livada Poştei – ICPC, scrie bzb.ro.

Astfel, între orele 16.00 şi 19.00 autobuzele RATBV vor circula pe acest traseu cu o frecvenţă a trecerilor prin staţii de 15 minute, iar între 19.00 şi 21.00, cu o frecvenţă de 30 de minute. Modificarea va fi realizată pentru a asigura accesul participanţilor la evenimentul „Noaptea Cercetătorilor”.

Previous Story

Brașov. O femeie  a murit după ce a fost lovită, pe trotuar, de remorca unei maşini care s-a desprins în mers

Next Story

Accident Brașov. Un șofer a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR