Brașov. O femeie  a murit după ce a fost lovită, pe trotuar, de remorca unei maşini care s-a desprins în mers

Last Updated on septembrie 27, 2024 Brașov. O femeie  a murit după ce a fost lovită, pe trotuar, de remorca unei maşini care s-a desprins în mers 1

O femeie de 46 de ani a murit, joi seară, după ce a fost lovită, în timp ce se afla pe un trotuar din municipiul Braşov, de remorca unei maşini care s-a desprins în mers.
Accidentul s-a produs joi seară, pe o stradă din cartierul Stupini al municipiului Braşov, conform Stirile Pro Tv.

Poliţiştii au stabilit, în urma primelor verificări, că o remorcă, de tip generator electric mobil, s-ar fi desprins în timpul mersului de vehiculul trăgător şi ar fi accidentat o femeie care se afla pe trotuar.

Din păcate, în urma leziunilor corporale suferite, pentru pietonul, în vârstă de 46 de ani, personalul medical a declarat decesul”, a transmis IPJ Braşov.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale”, a mai transmis IPJ Braşov, potrivit Antena 3.

O femeie a ajuns în spital după ce a fost lovită de o autoutilitară. Cum s-a petrecut accidentul
O femeie din Vințu de Jos a ajuns în spital după ce a fost lovită de o autoutilitară. Accidentul s-a petrecut miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 10.15, pe o stradă din oraș. Incidentul a fost comunicat o zi mai târziu de reprezentanții IPJ Alba, în data de 26 septembrie, în buletinul de presă, conform alba24.ro.

Accidentul a avut loc pe pe strada Ion Creandă din localitate. În timp ce femeia în vârstă de 55 de ani circula pe o bicicletă a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani.
În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Previous Story

Șoferița Daniela a dat camionul pe autobuz. „Eu zic că este un impact plăcut pentru călători”

Next Story

Brașov. Elevi luați la palme în autobuz pentru că nu au oferit locul celor în vârstă: „Atât eu cat si colegii mei, am fost agresați de către 3 oameni mai in vârstă”