Bunicul – mort, 3 copii răniți. Localnic: „O fi fost atent la telefon, la ceva. Putea să îi vadă ca e zi”

Last Updated on septembrie 24, 2024 Bunicul - mort, 3 copii răniți. Localnic: „O fi fost atent la telefon, la ceva. Putea să îi vadă ca e zi” 1

Noi detalii au apărut despre accidentul grav petrecut ieri pe DJ131B, între localităţile braşovene Măieruş şi Apaţa, luni, 23 septembrie, în jurul orelor 14.30.

Echipajele SMURD s-au deplasat la locul accidentului, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 72 de ani, care suferise leziuni incompatibile cu viaţa. „Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier produs între localităţile Măieruş şi Apaţa. În accident au fost implicate un autoturism şi o căruţă.

În urma evenimentului au rezultat 4 victime, dintre care una decedată şi alte 3 victime conştiente, fiind în curs de evaluare medicală. La faţa locului au fost direcţionate 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD şi elicopterul SMURD, a precizat locotenent-colonelul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov, citat de bzb.ro.

Bărbatul de 72 de ani a fost declarat decedat, iar alţi trei minori, în vârstă de 11, 14 şi 16 ani, policontuzionaţi, preluaţi de către echipajele medicale şi transportate spre Spitalul de Pediatrie.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost testat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările în acest caz se efectuează sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, iar la finalizarea acestora se vor stabili cauza şi vinovăţia producerii accidentului şi se vor dispune măsurile legale, în consecinţă”, a precizat reprezentantul IPJ Braşov, Daniel Zontea.

Localnic, pentru Stirile Pro Tv: „Am auzit că i-a luat în plin. Nu i-a văzut, nu știu. O fi fost atent la telefon, la ceva. Putea să îi vadă ca e zi”.

Previous Story

Elevi ai unui liceu din Brașov, acuzați că au drogat și sechestrat o colegă

Next Story

Au fost prinși și arestați. Tinerii care l-au jefuit pe Alexandru după ce a murit în accident, prinși de polițiști