Accident Brașov. 3 copii răniți, un bărbat a murit. „Trei minori în vârstă de 11, 14 și 16 ani, policontuzionați, preluați de către echipajele medicale și transportați spre Spitalul de Pediatrie”

Last Updated on septembrie 23, 2024 Accident Brașov. 3 copii răniți, un bărbat a murit. „Trei minori în vârstă de 11, 14 și 16 ani, policontuzionați, preluați de către echipajele medicale și transportați spre Spitalul de Pediatrie” 1

Un om a murit și trei copii au fost răniți luni, 23 septembrie, în urma unui accident rutier produs între localitățile Măieruș și Apața. În accident au fost implicate un autoturism și o căruță, anunță Europa FM.

Persoană de sex masculin, 72 de ani, decedat, prezintă leziuni incompatibile cu viața. Trei minori în vârstă de 11, 14 și 16 ani, policontuzionați, preluați de către echipajele medicale și transportați spre Spitalul de Pediatrie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, lt. col. Ciprian Sfreja, conform mytex.ro.

Accident și între Șercaia și Mândră
În această după-amiază, în timp ce se întorceau din județul Galați, unde au participat timp de trei zile la misiuni de sprijin pentru comunitățile afectate de inundații, pompierii militari arădeni au fost martorii unui accident rutier și au sărit în ajutor. Incidentul a avut loc între localitățile Șercaia și Mândră din județul Brașov și a implicat un autoturism și două persoane, scrie specialarad.ro.

Accident Brașov. 3 copii răniți, un bărbat a murit. „Trei minori în vârstă de 11, 14 și 16 ani, policontuzionați, preluați de către echipajele medicale și transportați spre Spitalul de Pediatrie” 2

Reacționând prompt și cu profesionalism salvatorii au oprit imediat evaluând starea victimelor și asigurând zona accidentului. Din fericire, persoanele implicate nu au suferit răni grave, acestea fiind conștiente și cooperante.

Intervenția rapidă a pompierilor a contribuit la asigurarea siguranței până la sosirea echipajelor medicale, demonstrând încă o dată dedicarea și capacitatea lor de a răspunde eficient în orice situație, indiferent de context. Vă felicităm, dragi colegi, pentru profesionalismul și devotamentul de care ați dat dovadă și vă dorim drum bun și în siguranță spre casă!”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Accident în zona Zizinului din Brașov
Accident în zona Zizinului din Brașov! Un biciclist (bărbat) a fost rănit. Potrivit unui martor, victima prezintă leziuni grave. Evenimentul rutier a avut loc sub pod (pe Variantă).

Accident Brașov. 3 copii răniți, un bărbat a murit. „Trei minori în vârstă de 11, 14 și 16 ani, policontuzionați, preluați de către echipajele medicale și transportați spre Spitalul de Pediatrie” 3

Poliția se deplasează la fața locului, fiind așteptat și un echipaj medical, scrie mytex.ro.

Previous Story

Accident Brașov. Un mort și trei răniți. A fost trimis elicopterul SMURD

Next Story

Mama gravidei atacate de urs în Braşov. „Când mi-a zis că a trântit-o ursul nu mai ştiam de mine”