Brașov. Andreea Răducan: „Te aștept alături de mine la Lacul Noua, să alergăm împreună pentru o lume mai bună la Bimbo Global Race”

Last Updated on septembrie 21, 2024 Brașov. Andreea Răducan: „Te aștept alături de mine la Lacul Noua, să alergăm împreună pentru o lume mai bună la Bimbo Global Race” 1

Andreea Răducan te invită la Lacul Noua pentru a alerga la Bimbo Global Race”. „Suntem o comunitate globala care alearga simultan si transforma fiecare inscriere la cursa intr-o donatie de paine pentru a reduce foametea si a ajuta persoanele care au cea mai mare nevoie de ea”, transmit organizatorii.

„Pe 𝟐𝟗 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, te aștept alături de mine 𝐥𝐚 𝐁𝐫𝐚ș𝐨𝐯, Lacul Noua, să alergăm împreună pentru o lume mai bună la 𝐁𝐈𝐌𝐁𝐎 𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥 𝐑𝐚𝐜𝐞! 💫🏃🏻‍♀️
Grupul Bimbo este cea mai mare companie de panificație din lume și pentru fiecare persoană care se înscrie la cursă, @bimbo.romania donează pâine persoanelor aflate în situații dificile de viață.

Adulți și copii, familie și prieteni, toți sunt bineveniți, iar înscrierea este gratuită la oricare dintre cursele zilei. Intră pe www.bimboglobalrace.ro și rezervă-ți locul la start.
Împreună facem sport și fapte bune. Ce poate fi mai frumos!? 🤍🙌🤗
La finalul cursei te așteaptă premii, activități și un concert.
Hai la #BimboGlobalRace2024 și fă parte din schimbare!, a scris Andreea Răducan pe Facebook.

„Fiecare om care se alătură maratonului Bimbo Global Race înseamnă 20 de felii de pâine donate. Și ne-am asumat să oferim 100.000 de felii.
Nu este despre 5, 2 sau 1 kilometru din cursă. Este despre a ne alinia la start umăr lângă umăr și a da tot ce avem mai bun pentru cei mai puțin norocoși decât noi. Este despre a petrece o zi activă cu bucurie, în mijlocul naturii. Adulți și copii, familie și prieteni, sunt bineveniți alături de noi”, mai transmit organizatorii.

Previous Story

Două femei au murit într-un autoturism răsturnat pe DJ 203. Alte 5 persoane au fost rănite

Next Story

Braşovul, cel mai accesibil oraș din ţară din punct de vedere al transportului public