Trei fetiţe de 11 ani, lovite de un şofer care a adormit la volan. Copilele se întorceau de la şcoală

Last Updated on septembrie 20, 2024 Trei fetiţe de 11 ani, lovite de un şofer care a adormit la volan. Copilele se întorceau de la şcoală 1

Trei fetiţe de 11 ani au fost spulberate de o maşină, în timp ce se întorceau de la şcoală. Şoferul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, adormit la volan şi a pierdut controlul maşinii. Din fericire, fetiţele nu au fost grav rănite. Au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportate la spital, anunță Observator Tv.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe DJ 102 M, la intrare în localitatea Popești, din primele verificări, reieșind faptul că în timp ce conducea un autoturism, un bărbat de 36 de ani ar fi acroșat trei minore de 11 ani, care se deplasau în calitate de pieton, pe partea carosabilă.
În urma impactului, cele trei minore au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La acest moment, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier” au transmis polițiștii, conform Gazeta de Prahova.

(Video de la 1:40)

Zece răniți după ce un microbuz și un autobuz s-au ciocnit în Gorj. Două persoane au fost găsite încarcerate
Zece persoane au ajuns de urgenţă la spital vineri dimineață dpă ce au fost implicate într-un grav accident rutier. Un microbuz şi un autobuz s-au ciocnit într-o intersecţie din comuna Runcu, judeţul Gorj, scrie Antena 3.

UPDATE 9.10 Zece victime au ajuns la spital, potrivit reprezentanților unității sanitare din Târg Jiu. Opt au fost aduse cu ambulanțele, iar două au fost aduse cu alte mașini.

Accidentul a avut loc în comuna Runcu, sat Răchiți, la intersecția DN 67D cu DJ 672 C și a fost anunțat la 112 în jurul orei 5.50.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 5 ambulanțe de la Ambulanța Gorj.

Salvatorii au găsit două persoane încarcerate și au intervenit pentru scoaterea lor, Persoanele rănite au fost conștiente, cooperante și au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu.

Șoferul autobuzului a fost evaluat medical la fața locului, dar e refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Previous Story

Primarul din Sfântu Gheorghe: „Aeroportul de la Brașov este și Aeroportul nostru. Putem spune că am făcut ceva bun și se vede că oamenii din zonă, atât din Secuime, cât și din Țara Bârsei, au avut nevoie de acest aeroport”

Next Story

Brașov-București. Cum arată în interior primul tren nou cumpărat de România în ultimii 20 de ani