Dispăruți. Gemeni-premianți au plecat la școală, dar nu s-au mai întors acasă. Mama: „Noi am fost în străinătate, iar până în clasa a VI a, ei au crescut cu bunica”

Last Updated on septembrie 19, 2024 Dispăruți. Gemeni-premianți au plecat la școală, dar nu s-au mai întors acasă. Mama: „Noi am fost în străinătate, iar până în clasa a VI a, ei au crescut cu bunica” 1

Doi părinți sunt la capătul puterilor după ce fiii lor, gemeni, au plecat la școală, dar nu s-au mai întors acasă. Au trecut deja două zile de când Marian și Gheorghe au fost dați dispăruți, iar mama lor a mărturisit ce informații a strâns până acum despre locul în care s-ar afla copiii ei, dar și motivul pentru care ar fi fugit.

Mama lor a povestit că într-adevăr, aceștia au fost certați de tatăl lor înainte cu o zi de dispariție, asta pentru că bărbatul și-a dat seama că minorii jucau banii la jocuri de noroc. Totuși, a doua zi de dimineață, lucrurile s-au liniștit, iar băieții nu păreau supărați.

Soțul a găsit pe telefon o tranzacție de 50 lei la un joc online și i-a întrebat ”Tati, ați început să băgați bani la jocuri? Mâine se duce mama la bancă să scoată extrasul de cont să vadă tranzacțiile”.

I-a certat. Duminică s-a întâmplat asta. Nu pot spune că au plecat din senin. Noi am fost în străinătate, iar până în clasa a VI a, ei au crescut cu bunica, au fost răsfățați și trebuia să ne impunem, dar au avut mai multă libertate cu noi. (…) Au trecut pe acasă(n.r. în ziua dispariției), au mâncat, au luat cu ei o sumă foarte mare de bani și au plecat. Cardurile lor erau la mine.

Până acum, nu mi-au lipsit nici 10 bani din geantă. Știm doar că au urcat în trenul spre Craiova, își luaseră bilet până la Turburea. I-a văzut, însă, cineva că au coborât la Craiova. Și-au scos cartela din telefon și am înțeles că au fost văzuți pe camere că și-au cumpărat altă cartelă de la un chioșc din gara Craiova”, a declarat Mihaela, mama gemenilor din Târgu Jiu, conform Cancan.ro.

Mihaela Tăbuși a povestit că avea mare încredere în copiii ei, care au crescut până în urmă cu câțiva ani alături de bunică, asta pentru că părinții lor au fost plecați în străinătate. Gemenii aveau note bune la școală și nu păreau să fie implicați în vreun anturaj dubios.

Totuși, după o discuție cu unul dintre colegii gemenilor, mama acestora a aflat că minorii vorbeau pe rețelele de socializare cu o persoană poreclită „Cuțitarul”.

„Știam tot timpul de ei, iar pe soț îl anunțam eu. La școală nu au fost nici genii, dar au avut medii de 9.38, cu diferență de câteva sutimi între ei. Nu s-au lăsat de carte, să zici că nu au învățat carte și au luat-o pe căi greșite. Ne-a zis un coleg că vorbeau pe un grup cu cineva poreclit ”Cuțitarul”, dar nu știm cine este”, a mai spus femeia, îngrijorată, conform wowbiz.ro.

Tatăl gemenilor a recunoscut că este mai strict cu gemenii și poate acest lucru a influnțat decizia celor doi
„Eu sunt puțin mai exigent cu ei, trebuie să știu unde se află și la ce oră se întorc acasă. Dacă eu consider că trebuie să îi mai las o ora într-un loc, vreau să ma sune ca să știu de ei și atunci e normal să decid dacă îi mai las sau nu, exact cum ar face orice părinte, trebuie să știe de copiii lor.

Nu a fost vorba de o ceartă mare între mine și ei, le-am atras atenția asa cum este normal ca un părinte să le atragă atenția copiilor atunci când greșesc, nu s-a pus problema de o ceartă mare, dar ei s-au speriat când le-am spus că o să o trimit pe mama lor să verifice contul”, a povestit George Tăbuși în exclusivitate pentru www.redactia.ro.

Previous Story

(Video) Ciclonul Boris a ajuns în Italia. Peste 1000 de persoane evacuate. Codul galben de ploi torențiale din România a fost extins de meteorologi. Zonele vizate de vreme severă

Next Story

Concert Andra la Festivalul Kürtőskalács de la Sfântu Gheorghe