Pompierii braşoveni detaşaţi în zona inundaţă. Au salvat un căţel dintre dărâmături

Last Updated on septembrie 19, 2024 Pompierii braşoveni detaşaţi în zona inundaţă. Au salvat un căţel dintre dărâmături 1

Pompierii brașoveni continuă intervențiile în zonele afectate de inundații, în Galați. Pe lângă activitățile obișnuite de curățare a rigolelor, curților și caselor inundate, aceștia au avut parte de o misiune cu totul deosebită.

Un cățel, prins între dărâmături, a fost eliberat de echipele noastre de salvare, care nu s-au limitat doar la salvarea sa fizică. După ce l-au scos în siguranță, i-au oferit apă, hrană și câteva mângâieri pline de grijă, arătând, încă o dată, empatia și devotamentul care le ghidează fiecare misiune.

Felicitări echipei pentru gestul de umanitate și dedicare față de toate ființele!”, a transmis ISU Braşov, conform brasov.net.

Pompierii braşoveni detaşaţi în zona inundaţă. Au salvat un căţel dintre dărâmături 2

Inundaţii Galaţi: Un căţel şi-a salvat stăpânul care îşi scosese aparatul auditiv noaptea
Pe lângă gospodării distruse şi tragedii, inundaţiile din Galaţi au scos la iveală şi poveşti emoţionante. Un căţeluş cu ochi blânzi a devenit erou pentru stăpânul său, după ce l-a salvat în ultimul moment din calea viiturilor necruţătoare. Piki a fost înger păzitor pentru Ionuţ şi l-a trezit când apa îi intrase deja în casă.

Am chemat căţelul în casă să doarmă cu mine, să nu se întâmple ceva, să nu se sperie de ploaie. Când a venit apa, s-a urcat pe pat. A venit căţelul în capul meu şi m-am trezit. E salvatorul meu! Îl iubesc foarte mult. El este îngerul meu păzitor“, a povestit Ionuţ Florea, conform Observator Tv.

Previous Story

Brașov. Concert Budapest Gypsy Symphony Orchestra, sâmbătă, în Piața Sfatului

Next Story

Cătălina Matei, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, a fost găsită moartă într-un lac