60 de tone de ajutoare. Braşovenii se mobilizează pentru a-i ajuta pe sinistraţii

Last Updated on septembrie 19, 2024 60 de tone de ajutoare. Braşovenii se mobilizează pentru a-i ajuta pe sinistraţii 1

Braşovenii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe sinistraţii din zona Moldovei. 60 de tone de ajutoare vor pleca marţea viitoare (24 septembrie) de la poalele Tâmpei spre Galaţi şi Vaslui. Iniţiativa aparţine Federaţiei Transportatorilor şi Serviciilor Publice din România, în parteneriat cu Asociaţia Profides, Sindicatul Liber 2015 RAT Braşov şi Ordinul Militar ,,Sfânta Maria”. Braşovenii care doresc să dea o mână de ajutor pot aduce în continuare diverse ajutoare umanitare, acestea fiind colectate la garajul RATBV Rulmentul, de pe strada 13 Decembrie nr. 100.

Ţinând cont de tragediile la care conaţionalii noştri din zona Moldovei sunt expuşi, puteţi să vă alăturaţi ajutorului nostru creştin faţă de cei aflaţi în nevoie. În faţa unei asemenea tragedii, fiecare gest contează. Orice donaţie, fie în bani, fie în alimente greu perisabile, poate aduce o rază de speranţă celor care au pierdut totul, astfel încât să reuşim să facem un pod umanitar către zonele afectate”, a spus Ioan Zbârnea, preşedintele Federaţiei Transportatorilor şi Serviciilor Publice din România şi al Sindicatul Liber 2015 RAT Braşov, Ion Zbârnea, conform bzb.ro.

Godină: „Căutăm bărbați dornici de muncă fizică grea”
Polițistul brașovean Marian Godină a anunțat că va merge împreună cu colegii lui de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale pentru a-i ajuta pe gălățenii afectați de inundații.

Împreună cu niște colegi de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov, am decis ca vineri să plecăm spre județul Galați, iar mușchii pe care îi folosim la spargerea ușilor să-i punem de data asta la lopată. Vom identifica acolo gospodării ale unor oameni lipsiți de ajutor (sunt încă multe) și le vom curăța bec. Vom scoate mobila, nămolul și vom face tot ce va fi nevoie. Muncă fizică multă.
Dacă vreți să ajutați, vă așteptăm alături de noi vineri, de la ora 7.00, în parcarea Lidl de la Autogara 3. (Str Hărmanului, în Craiter). Vom sta până sâmbătă seară.

Căutăm bărbați dornici de muncă fizică grea care să bage cot la cot cu noi. Mare atenție că noi suntem antrenați și ducem!
Și dacă tot mergem până acolo, nu vrem să ne ducem cu mâinile goale.
E nevoie de alimente neperisabile, detergenți, îmbrăcăminte de toamnă-iarnă, șosete, papuci, încălțăminte pt copii, lanterne cu baterii, găleți, prosoape, paturi.

Atenție! Hainele să fie doar haine noi! Din experiențe anterioare neplăcute, știu că mulți au adus toate boarfele de nu mai aveau nevoie de ele, uneori rupte și murdare.

Cei care doresc să vină trebuie să vină cu mașini proprii, de preferat SUV-uri.
Pentru cei care vor să doneze bani, voi lasă conturile mele, cu rugămintea să faceți mențiunea DONAȚIE. Din banii adunați voi merge mâine seară și voi cumpără haine și alimente”, a transmis Godină pe Facebook, conform mytex.ro.

Previous Story

Un copil de 14 ani, prins sub influenţa drogurilor când conducea un moped pe care-l furase

Next Story

Elevii fentează regula care interzice telefonul mobil la şcoală. Director: “Excluşi pentru 1.200 cât sunt ei la liceu, să îi pot asigura, logistic nu se poate, nu am nici unde, nici personal”