Un Crăciun cu zăpadă şi un Revelion cu ploi. Prognoza de sărbători

Last Updated on septembrie 18, 2024 Un Crăciun cu zăpadă şi un Revelion cu ploi. Prognoza de sărbători 1

Pare că va fi un Crăciun de poveste la Brașov. Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză privind fenomenele meteo aşteptate până la finalul anului. Perioada cuprinsă în intervalul 4 decembrie 2024 – 1 ianuarie 2025 se caracterizează prin variaţii semnificative de temperatură şi precipitaţii. Estimările emise de meteorologi pentru cele patru săptămâni sunt realizate de ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Termen Mediu.

Astfel, în săptămâna 18 – 24 decembrie, care include şi Ajunul Crăciunului, vremea va fi una specifică de iarnă. Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toate regiunile, scrie bzb.ro.

În intervalul cuprins între Crăciun şi Revelion, 25 – 31 decembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Revelion 2025. Cât e cel mai ieftin preț/persoană pentru un sejur de 4 nopți la Grand Hotel Teleferic din Poiana Brașov / Dar cântă (și) Elena Gheorghe
Au apărut, deja, ofertele pentru petrecerea sfârșitului de an, iar Poiana Brașov este în topul căutărilor celor cu un venit peste medie, scrie mytex.ro.

Apoi, cât privește locațiile din Poiana Brașov, se poate spune că Grand Hotel Teleferic ar fi numărul 1.
Referitor la Grand Hotel Teleferic, cel mai ieftin pachet/persoană pentru perioada 30 decembrie 2024 – 3 ianuarie 2025 costă 1.765 de euro, la Restaurantul 4 Anotimpuri.

Iată și ce include:
4 nopți cazare + 3 mic dejunuri bufet servite în restaurant;
30 decembrie – Întâmpinare cu prosecco și tartine;
– Cină Italiană bufet și muzică live;
31 decembrie – Cină festivă Revelion cu muzică live;
– Foc de artificii;
1 ianuarie – Brunch;
– Voucher Grand Fest (vin fiert și Käsekrainer);
– Cină Românească bufet cu muzică live;
2 ianuarie – Cină Americană bufet și muzică live.

De Revelion vor fi concerte live cu: FreeStay, Elena Gheorghe, Jukebox & Julie Mayaya, Taraful Clejanilor, Antonio Fabrizi, Atomic, Trupa 6, Măgura Codlea.

Previous Story

A fost prins bărbatul care a dat foc în Parlamentul României. Tatăl individului: „Are doi copii, și-a lăsat nevasta, a plecat în Italia și s-a recăsătorit”

Next Story

A apărut aplicația care te ajută să reciclezi fără să ieși din casă. Ambalajele SGR sunt luate direct de acasă