Călin Donca, despre mașina lui de lux care a ajuns pe site-ul poliției: ”Eu nu am declarat furtul. Am crezut că e o farsă”.

Last Updated on septembrie 17, 2024 Călin Donca, despre mașina lui de lux care a ajuns pe site-ul poliției: ”Eu nu am declarat furtul. Am crezut că e o farsă”. 1

Afaceristul brașovean Călin Doca a declarat că este șocat de faptul că Poliția de anunțul Poliției Române referitor la dispariția mașinii sale de 300.000 de euro. Brașoveanul spune că nu el a declarat furat autoturismul, cu toate că este singurul proprietar al acestuia.

În primul rând, am fost la fel de șocat ca și toată lumea, deoarece eu sunt singurul proprietar al acestui Lamborghini și nu l-am declarat nicăieri. Dacă nu vedem cu ochii mei că este pe site-ul oficial al Poliției Române credeam că sigur este o farsă.

Autoturismul este, în acest moment, în afara țării și aștept să mi se ridice controlul judiciar pentru a putea să merg să văd în ce stare este.
Dauna produsă la arestarea mea este de peste un milion de euro, doar pe partea de mașini ridicate de către autorități, adică McLaren-ul de 700.000 euro și alte două BMW-uri. Lamborghini Urus are sechestru și el, însă nu este în curtea poliției, ci în afara țării”, a declarat Călin Donca pentru FANATIK.

Mai curios este faptul că mașina lui Călin Donca ar fi fost dată în consemn, în urmă cu un an. Mai exact, la data de 19 septembrie 2023, adică la exact o zi după ce procurorii DIICOT au descins la Călin Donca. Milionarul este acuzat, alături de mai multe persoane, de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. DIICOT îl acuză pe Donca de un prejudiciu de peste 4 milioane de lei dar și că a înșelat cu peste 700.000 de dolari mai mulți cumpărători ai unei criptomonede pe care el a creat-o.

Procurorii au pus sechestru pe trei mașini de lux ale lui Călin Donca, precum și pe unele imobile. Potrivit unor surse apropiate anchetei, DIICOT ar fi încercat să pună sechestru și pe ”perla” milionarului, Lamborghini Urus, însă nu au găsit autoturismul în garaj. Pentru că procurorii nu ar fi reușit să afle nici măcar de la proprietar unde se află bolidul, ar fi dat autoturismul în consemn. Prin această măsură, ei s-au asigurat că nimeni nu va putea scoate mașina în trafic, nici măcar Călin Donca, fără să riște un nou dosar penal.

Călin Donca îi cere daune materiale lui Dorian Popa
La începutul acestei luni, Călin Donca anunța nu doar că l-a dat în judecată pe Dorian Popa, dar și că îi cere daune morale de zeci de mii de euro. Milionarul nu trece cu vederea acuzațiile pe care artistul i le-a adus, în urmă cu aproximativ un an, atunci când a fost arestat  și vrea ca acesta să plătească pentru faptele sale.

De asemenea, a menționat faptul că Dorian Popa ar trebui să îi dea mult mai mulți bani decât i-a cerut, întrucât pagubele sunt mult mai mari decât se crede, însă, știind că nu are posibilitatea să plătească, se mulțumește cu 30.000 de euro, scrie PROTV.

Previous Story

Poliția cere ajutorul și face publică fotografia cu atacatorul de la Parlament

Next Story

Doi copii răniți după ce mama lor a virat stânga și nu a văzut autobuzul care vine