O șoferiță de 75 de ani a fost rănită, s-a răsturnat cu mașina după ce a lovit un cap de pod

Last Updated on septembrie 17, 2024 O șoferiță de 75 de ani a fost rănită, s-a răsturnat cu mașina după ce a lovit un cap de pod 1

O șoferiță de 75 de ani a fost rănită luni, s-a răsturnat cu mașina după ce a lovit un cap de pod. Accidentul s-a produs pe DJ 141, între Alma Vii și Pelișor.

În timp ce conducea un autoturism spre Agnita, o medișeancă în vârstă de 75 de ani, din cauze care se vor stabili, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în afara carosabilului. Femeia, aflată singură în autoturism, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital”, anunță IPJ Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a acordat asistență medicală șoferiței de 75 de ani care a suferit un traumatism toracic. A fost transportat-o la CPU în stare stabilă.

O șoferiță a vrut să-i dea „lecții” de condus unui prieten și l-a lăsat la volan, deși acesta nu avea permis: La vederea Poliției, cei doi au făcut schimb de locuri
Polițiștii au observat o mașină care circula în Poiana Mărului, Brașov, și a cărui șofer a oprit la vederea agenților.

La scurt timp, pasagerul aflat pe locul din dreapta față a coborât din vehicul și a urcat pe locul conducătorului auto, după care autovehiculul a fost repus în mișcare.

Pentru verificarea celor constatate, polițiștii au efectuat semnal de oprire autovehiculului în cauză și au stabilit faptul că proprietarul acestuia, o femeie, în vârstă de 51 de ani, ar fi încredințat vehiculul spre a fi condus, pe DN 73, persoanei cu care se afla în mașină, respectiv unui bărbat, de 54 de ani, deși acesta nu era deținător de permis de conducere”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov, conform Biz Brașov.

Previous Story

Azi începe Alpin Film Festival, la Braşov, Predeal şi Râşnov. „Deschidem festivalul cu filmul «Noua Sălbăticie»”

Next Story

Poliția cere ajutorul și face publică fotografia cu atacatorul de la Parlament