Brașov. Un copil de 11 ani a murit, după ce a fost lovit de un camion

Last Updated on septembrie 10, 2024 Brașov. Un copil de 11 ani a murit, după ce a fost lovit de un camion 1

În a doua zi de școală, un copil de 11 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de un camion. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din comuna braşoveană Cristian, poliţiştii urmând a stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

Primele verificări făcute de poliţiştii braşoveni la locul evenimentului arată că acesta s-a produs marţi după amiază, pe strada Libertăţii din comuna Cristian.

Un autocamion, condus de un bărbat în vârstă 55 de ani, care circula dinspre localitatea Vulcan către Cristian, a surprins şi accidentat un pieton, în condiţii ce urmează a fi lămurite în cadrul cercetărilor. Din nefericire, în urma leziunilor suferite în urma accidentului, pentru pietonul în vârstă de 11 ani personalul medical a declarat decesul”, informează oficialii Poliţiei judeţene Braşov, conform Stirile Pro TRv.

Autovehicul RATBV, implicat într-o tamponare
Un autovehicul RATBV a fost implicat într-o tamponare, în această după-masă, în municipiul Brașov. Mijlocul de transport în comun circula pe linia 8 și a intrat în coliziune cu un autoturism, în zona Gării. Evenimentul rutier nu s-ar fi soldat cu victime, scrie mytex.ro.

Brașov. Un copil de 11 ani a murit, după ce a fost lovit de un camion 2

Previous Story

Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto. Aveau 24 și 34 de ani

Next Story

“Şacalul”, dat de gol chiar de copii. “Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi”