Andreea a murit lovită de TIR, după ce a coborât din microbuz. Abia împlinise 18 ani

Last Updated on septembrie 5, 2024 Andreea a murit lovită de TIR, după ce a coborât din microbuz. Abia împlinise 18 ani 1

O tânără de doar 18 ani și-a pierdut viața într-un accident teribil. Andreea a încercat să traverseze strada prin spatele unui microbuz și a fost lovită în plin de un TIR. Șoferul, un bărbat de 34 de ani, nu a putut face nimic pentru a evita impactul. Echipele de salvare au venit imediat la fața locului și au resuscitat-o zeci de minute pe victimă, însă nu a răspuns manevrelor efectuate.

Andreea avea doar 18 ani și o mulțime de visă. Era singură la părinți, iar în ziua tragediei tânăra luase mijlocul de transport în comun din municipiul Buzău și se îndrepta către familia sa, în satul Lipănescu din comuna Scutelnici, scrie Can Can. Din păcate, nu a mai reușit să ajungă acasă.

Fata o cunoşteam, o cunoşteam de la şcoală, a fost elevă aici la şcoală. Ştiu că părinţii ei au casă aici, cred că locuiesc la Buzău. O fi venit acasă. A coborât din autobuz. Nu s-o fi asigurat, s-o fi asigurat, n-o fi văzut.. Dumnezeu ştie!“, spune o femeie pentru Observator Tv.

Şocant este că şoferul microbuzului din care a coborât tânăra și-a continuat traseul, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Oamenii din sat sunt îngroziți de tragedia care s-a petrecut şi cred că accidentul nu ar fi avut loc dacă fata s-ar fi gândit de două ori înainte de a încerca să traverseze. “Nu e vinovat nici şoferul. Accident la şosea, aici, că a dat un TIR peste o fetiţă şi fetiţa a coborât din microbuz. Şoferul nu a putut să evite. Dacă i-a apărut înainte nu a avut ce să facă”, explică o localnică.

Camionul era condus de un bărbat de 34 de ani, din Ialomița, care s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. “În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Adrian Roşioru, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Previous Story

O femeie a scăpat de operație după cinci ore de zgâlţâit pe drumul spre Brașov

Next Story

(Video) Un bărbat a mers să-și curețe calul la o spălătorie auto