Brașoveanul Ion Țiriac și-a donat averea de 2,1 miliarde de dolari: ”Am dat tot! Am fost atât de bogat încât nu aveam ce să fac cu banii”

Last Updated on septembrie 8, 2024 Brașoveanul Ion Țiriac și-a donat averea de 2,1 miliarde de dolari: ”Am dat tot! Am fost atât de bogat încât nu aveam ce să fac cu banii” 1

Miliardarul brașovean Ion Țiriac, la jumătate lunii iunie 2024, avea o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari. Acum, omul de afaceri susține că în contul său nu mai există niciun ban.

Eu, având în vedere că am fost atât de bogat încât nu am avut ce să fac cu banii, i-am dat tot fundației. Iar fundația face bine”, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.ro, scrie digisport.

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Alexandru Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. După declaraţia privind împărţirea averii care i-a luat prin surprindere atât pe jurnaliştii italieni, cât şi pe cei români, miliardarul român a decis să îşi doneze întreaga avere de peste 2 miliarde de dolari Fundaţiei Ion Ţiriac.

V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.  Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Ţiriac, conform Antena Sport.

Ion Țiriac: ”Primul moment în care mi-am pierdut cumpătul”
Ion Țiriac a declarat că a fost pentru prima dată când și-a pierdut cumpătul la un eveniment sportiv.

”L-am văzut pe domnul Popovici. Când domnul Popovici și-a întins unghiile și mi-a câștigat aur, este prima dată când eu, în 70 de ani de sport, mi-am pierdut cumpătul. Mi-am aruncat și pălăria în aer, am început să fluier.

Cineva a și filmat la treaba asta. Fluier ca un disperat. Se uita lumea la mine, nu credea cine sunt. Extraordinar!”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”,

Previous Story

(Video) Un bărbat a mers să-și curețe calul la o spălătorie auto

Next Story

16 copii au agresat un elev olimpic. Ce amenzi au primit părinții