Trei fetițe de 4, 7 și 9 ani, la un pas de moarte după ce mama lor le-a spălat pe cap cu deparazitant de oi pentru păduchi

Last Updated on septembrie 4, 2024 Trei fetițe de 4, 7 și 9 ani, la un pas de moarte după ce mama lor le-a spălat pe cap cu deparazitant de oi pentru păduchi 1

Tot mai mulți copii ajung în stare gravă la spital după ce părinții îi spală pe cap cu soluții de uz veterinar. După ce marți o fetiță de 2 ani a ajuns în comă la spital spălată de mama ei cu o substanță împotriva păduchilor, destinată oilor, miercuri un alt caz parcă tras la indigo a pus în alertă medicii.

Trei fetițe de 4, 7 și 9 ani, din Bacău, au ajuns direct la Terapie Intensivă. Noaptea trecută, medicii de la Spitalului Județean de Urgență Bacău au cerut sprijinul colegilor de la Iași, pentru că starea celor trei fetițe se agrava. Transferul s-a făcut cu o ambulanță, copilele fiind asistate în permanență de un medic, scrie Stirile Pro Tv.

Și ele fuseseră spălate pe cap de mama lor cu o soluție destinată doar animalelor, în ciuda nenumăratelor avertismente ale autorităților.
Au fost preluate imediat și li s-a administrat medicația necesară.

Din fericire, fetițele de 4 și 7 ani au răspuns pozitiv tratmentului iar acum sunt în stare stabilă. Copila de 9 ani este încă intubată iar doctorii au transmis că prognosticul rămâne rezervat.

Așa cum cere procedura, asistentul social din cadrul SJU Bacău a raportat cazul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău, la numărul unic de urgență 119, destinat semnalizării cazurilor de abuz, exploatare sau neglijare a copiilor, scrie Ziarul de Bacău.

Previous Story

Brașovean arestat 24 de ore pentru că și-a omorât câinele

Next Story

Un pensionar a refuzat decizia de recalculare pe motiv că a primit prea mulţi bani: „Cred că mi s-au acordat niște bani pe care eu nu-i merit”