Șapte fete au fost lovite de mașini. Patru când traversau strada, trei lovite pe trotuar

Last Updated on septembrie 4, 2024 Șapte fete au fost lovite de mașini. Patru când traversau strada, trei lovite pe trotuar 1

Șapte fete au fost lovite de mașini, ieri, în două accidente separate. Patru tinere au trecut strada prin loc nepermis şi au fost accidentate de un şofer, care nu a reuşit să mai evite impactul. În alt accident, un tânăr de 33 de ani a pierdut controlul autoturismului, a acroşat două maşini parcate şi a lovit  fete. Individul a fugit de la locul accidentului.

Puţin după ora 20. Zona Bucur Obor din Capitală. Se dă alarma, după un grav accident. În loc să traverseze regulamentar, folosind pasajul subteran, fetele au ales o variantă mai scurtă pentru a ajunge în refugiul staţiei de tramvai. Au ales să taie cele 3 benzi de circulaţie de pe şoseaua Colentina, moment în care au ajuns pe capota unei maşini, scrie Observator Tv.

Au venit din partea aceea, din partea dreaptă. O doamnă a oprit aici. Le-a spus să nu traverseze şi au sărit în faţa maşinii şi le-am. Nu am apucat să văd! Au fugit, efectiv, prin faţa maşinii“, spune şoferul.

Șapte fete au fost lovite de mașini. Patru când traversau strada, trei lovite pe trotuar 2

Martorii sar într-un suflet şi le acordă primul ajutor victimelor. O copilă de 12 ani şi o alta de 16 ani ajung de urgenţă la spitalul Grigore Alexandrescu.

Ele au trecut direct, nu s-au asigurat şi maşina a intrat peste ele. Asta a fost tot ce s-a întâmplat, fetele sunt grav rănite.. şi parbrizul s-a spart acolo. Ele s-au speriat şi în loc să fugă mai tare, s-au blocat acolo, în mijlocul drumului”, a declarat un martor.

În grija medicilor, dar cu răni uşoare, ajung şi celelalte persoane implicate în accident: o altă minoră de 12 ani şi o tânără de 18 ani.Mai bine de o oră, traficul în zonă a fost restricţionat. Şoferul nu consumase alcool sau alte substanţe interzise înainte de a se urca la volan.

Șapte fete au fost lovite de mașini. Patru când traversau strada, trei lovite pe trotuar 3

Șapte fete au fost lovite de mașini. Patru când traversau strada, trei lovite pe trotuar 4

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Şos. Colentina. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Şos. Colentina, dinspre Str. Ziduri Moşi către Sos. Ştefan Cel Mare a surprins şi accidentat doi pietoni, care se angajaseră în traversarea părţii carosabile”, a transmis, marţi seară, Brigada rutieră a Capitalei, conform Stirile Pro Tv.

Două ore mai târziu, în judeţul Prahova, se dă alarma. Un accident aproape tras la indigo are loc în localitatea Bucov. Trei tinere sunt spulberate de un bărbat în vârstă de 33 de ani, care imediat după impactul violent, fuge de la locul accidentului. În cursa nebună, şoferul acroşează şi două autoturisme parcate.

O tânără în vârstă de 19 ani a suferit un traumatism cranio cerebal, o alta în vârsăt de 18 ani a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism la mâna dreapta, iar cea de-a treia, în vârstă tot de 18 ani a suferit un traumatism la coloana cervicală, conform Observatorul Prahovean.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Fly Lili a anulat deja programul de iarnă. Compania a șters anunțul de pe conturile sale de pe rețelele de socializare, iar zborurile au fost scoase din sistemul de rezervări

Next Story

Brașov. „Retro Marktplatz” , a doua ediție. Evenimentul va recrea Brașovul de acum 100 de ani în Piața Sfatului