Aeroportul Brașov. Fly Lili a anulat deja programul de iarnă. Compania a șters anunțul de pe conturile sale de pe rețelele de socializare, iar zborurile au fost scoase din sistemul de rezervări

Last Updated on septembrie 4, 2024 Aeroportul Brașov. Fly Lili a anulat deja programul de iarnă. Compania a șters anunțul de pe conturile sale de pe rețelele de socializare, iar zborurile au fost scoase din sistemul de rezervări 1

Măsură de neînțeles a companiei Fly Lili. Marți după amiază a anunțat programul de iarnă de la Aeroportul Brașov iar după câteva ore a șters anunțul de pe conturile sale de pe rețelele de socializare, iar zborurile au fost scoase din sistemul de rezervări.

BoardingPass: PE SCURT: Fly Lili (România) a anunțat în după-amiaza zilei de marți, 3 septembrie 2024, punerea în vânzare a biletelor de avion pe cinci rute spre și dinspre Brașov pentru sezonul de iarnă 2024/5.

După câteva ore, postările prin care compania aeriană a făcut anunțul au fost șterse de pe conturile sale de pe rețelele de socializare, iar zborurile au fost scoase din sistemul de rezervări și sunt, din nou, disponibile pentru rezervare doar până la finalul lunii octombrie 2024.
Motivul acestei acțiuni este necunoscut”

Anunțul Fly Lili de marți:

FLY LILI:❄️ Orarul de zbor pentru sezonul de iarnă este acum disponibil!❄️
Iarna aduce cu ea o mulțime de motive pentru a explora noi destinații! De la magia târgurilor de Crăciun din Germania la farmecul unic al Romei și Istanbulului în sezonul rece, FlyLili te duce acolo unde magia iernii prinde viață.
🔔 München: Bucurați-vă de faimosul târg de Crăciun din Marienplatz, cu lumini strălucitoare, vin fiert și delicii tradiționale.
🌟 Stuttgart: Descoperiți unul dintre cele mai mari și mai vechi târguri de Crăciun din Europa, perfect pentru cadouri unice și o atmosferă de sărbătoare.

Aeroportul Brașov. Fly Lili a anulat deja programul de iarnă. Compania a șters anunțul de pe conturile sale de pe rețelele de socializare, iar zborurile au fost scoase din sistemul de rezervări 2
🎄 Nürnberg: Trăiți atmosfera autentică a Crăciunului la Christkindlesmarkt, unul dintre cele mai renumite târguri de Crăciun din lume.
🌞 Roma: Experimentați farmecul iernii fără frig extrem, bucurați-vă de piețele de Crăciun și luminițele festive din orașul etern.
🌤️ Istanbul: Profitați de iernile blânde și explorați bazarurile vibrante și atracțiile istorice fără aglomerația verii.
Cu FlyLili, ai toate motivele să îți planifici o vacanță de neuitat în această iarnă!
Rezervați biletele pe www.flylili.com

Previous Story

Un polițist a murit pe loc după ce a intrat sub roțile unui TIR, pe contrasens

Next Story

Șapte fete au fost lovite de mașini. Patru când traversau strada, trei lovite pe trotuar