Poliţistă, cercetată de șefi după ce a fost criticată pe Facebook că fuma şi bea suc în timpul serviciului

Last Updated on septembrie 3, 2024 Poliţistă, cercetată de șefi după ce a fost criticată pe Facebook că fuma şi bea suc în timpul serviciului 1

Probleme pentru o tânără poliţistă care ste cercetată de superiori după ce a fost filmată în timp ce fumează în timpul serviciului şi are o sticlă de suc în mână.

Imaginile au fost filmate în timpul unui bâlci, unde poliţista se afla în interes de serviciu, iar cel care a realizat filmarea şi care, aparent, se afla în incinta unei cârciumi, a postat un mesaj critic la adresa Poliţiei, criticând inclusiv faptul că poliţista este scundă, scrie Stirile Pro Tv.

În imaginile filmate în timpul unui târg organizat la Roşiori de Vede, în judeţul Teleorman, se vede cum poliţista, care are inclusiv armă la şold, trage dintr-o ţigară, are o sticlă de suc în mână, în timp ce stă în picioare, pe marginea drumului.

2 septembrie 2024 Roşiori de Vede – La bălci! În. sfârşit…IPJ Teleorman din cele 2 variante adică schimbarea «covirtirului de căruţa» sau convocarea agenţilor de sub 1.50 cu caschetă cu tot…au. ales cea de-a doua oluţie ! Doar cu un mic inconvenient — 1.50 fără caschetă şi cu încălţăminte joasă ! ATĂT ..S–A PUTUT !”, scrie bărbatul pe Facebook.

Poliţia judeţeană anunţă cercetări interne. ”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la ţinuta şi atitudinea unui agent de poliţie, aflat în timpul programului la bâlciul din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul în cauză, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsuri corespunzătoare”, anunţă, marţi, oficialii IPJ Teleorman, conform Observator Tv.

Polițist mort într-o mașină zdrobită de TIR pe contrasens, în Mehedinți. Avea 42 de ani și era tatăl unei fetițe
Un poliţist din cadrul IPJ Mehedinţi şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un cumplit accident de circulaţie. Aflat la volanul unui autoturism, agentul a intrat în depăşirea unui TIR, dar a intrat sub roţile unui alt autotren, pe contrasens. În urma impactului devastator, bărbatul de 42 de ani a murit pe loc, scrie Observator TV.

Poliţistă, cercetată de șefi după ce a fost criticată pe Facebook că fuma şi bea suc în timpul serviciului 2

Din primele date, bărbatul de 42 de ani a intrat cu mașina în depășirea unui autotren și s-ar fi izbit de un alt TIR, care circula pe contrasens. Impactul a fost teribil. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, iar șoferul a murit pe loc.

Poliţistul era tatăl unei fetiţe
Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de la Gura Văii se îndrepta spre Orşova. Este vorba despre un polițist încadrat la IPJ Mehedinți, la Serviciul de Investigații Criminale.

Lucra în MAI din mai 2003 şi era tatăl unei fetițe. În momentul producerii accidentului, era în timpul liber.
Observator – Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. …

Previous Story

Brașov. Germanii de la Diehl Controls construiesc o fabrică de 40 de milioane de euro. „Vom începe cu patru produse din portofoliul nostru actual, atât pentru pompe de căldură, cât și pentru industria auto”

Next Story

Brașov. A început o nouă dezinsecție pe domeniul public. 30 de echipaje sunt implicate în combaterea țânțarilor și căpușelor